Автор Гілка: svn:ignore  (Прочитано 1215 раз)

Відсутній Volodymyrko

• Графоман
  • дописів: 370
  • I Like FreeBSD !
svn:ignore
« : 2009-07-22 12:56:23 »
шось я не до кінця розумію що саме значить властивість svn:ignore ..

підкажіть чи можливо таке: щоб в репозиторії був присутній певний файл/директорія , а клієнт щоб ігнорував його/її ??  
а  в клієнт я хочу закинути свою версію файлу, а то наприклад такі файли де містять налаштування доступу до mysql в різних місцях(сервері, клієті)  мають бути різними..

чи ця властивість тільки для тих файлів що є в клієнті і зовсім немає в репозиторії ??
« Змінено: 2009-07-22 12:57:02 від vova07 »

Відсутній nickat

• Письменник
  • дописів: 587
  • Debian user
Re: svn:ignore
« Відповідей #1 : 2009-07-22 13:27:04 »
чи ця властивість тільки для тих файлів що є в клієнті і зовсім немає в репозиторії ??

Так, якщо ресурс вже знаходиться в репозиторії, то налаштування svn:ignore для цього ресурсу ігноруються.

Цитата
Subversion's support for ignorable file patterns extends only to the one-time process of adding unversioned files and directories to version control. Once an object is under Subversion's control, the ignore pattern mechanisms no longer apply to it. In other words, don't expect Subversion to avoid committing changes you've made to a versioned file simply because that file's name matches an ignore pattern—Subversion always notices all of its versioned objects.

http://svnbook.red-bean.com/en/1.5/svn.advanced.props.special.ignore.html
Best regards,
nickat

Відсутній Volodymyrko

• Графоман
  • дописів: 370
  • I Like FreeBSD !
Re: svn:ignore
« Відповідей #2 : 2009-07-22 14:22:01 »
погано тоді..  :(
(а я думав шо руки в мене "криві" - ніяк налаштувати неможу ... )

прийдеться викидати ті файли з репозиторію .. і тримати їх тільки в клієнті ..
« Змінено: 2009-07-22 14:22:47 від vova07 »