Автор Гілка: Перенесення evolution на інший комп’ютер  (Прочитано 4017 раз)

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Став перед фактом,що потрібно переїхати на інший комп. Скопіював серед іншого теку ~.evolution, проте при старті поштовика він пропонує все налаштувати спочатку. Що ще я мав зробити, але не зробив?

r00t x

• Гість
Очевидно іще є  ~/.evolConfigFile якийсь?
А також ЯКЩО імена користувача в колишній системі та в новій різні, то мабуть тому і не хоче...  :-/

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
$ ls ~/.local/share/evolution/
addressbook  calendar  categories.xml  cert8.db  key3.db  mail  memos  secmod.db  tasks
[Fedora Linux]

r00t x

• Гість
addressbook  calendar  categories.xml  cert8.db  key3.db  mail  memos  secmod.db  tasks
Так. Я [smiley=fool.gif] забув про ~/.local/share/ . Я колись так переносив налаштування для Kate.

Відсутній btr

• Письменник
Гм. І що з тим робити? Просто скопіювати? Тоді в мене все одно стартує Помічник встановлення Evolution.

idontremember

• Гість
Гм. І що з тим робити? Просто скопіювати? Тоді в мене все одно стартує Помічник встановлення Evolution.
хйзн., а імя користувача співпадає?
Можливо потрібно глянути на права файлів (хоча якби було щось не так з правами, то була б помилка про неможливість запису).

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Ще в gconf є налаштування для Єволюції:
gconftool-2 /apps/evolution --dump
[Fedora Linux]

Відсутній btr

• Письменник
Ще перемістив файли з .config/evolution, але не помагає. Візуально пройшовся по всіх чотирьох теках, згаданих тут, ніби все на старому і новому місці співпадає, а результату немає.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Ще перемістив файли з .config/evolution, але не помагає. Візуально пройшовся по всіх чотирьох теках, згаданих тут, ніби все на старому і новому місці співпадає, а результату немає.

Налаштування з gconf перенесли?
[Fedora Linux]

Відсутній btr

• Письменник
Допомогли оці рекомендації.