Цитата: Paul Carroty від 2013-05-12 14:06:47Цитата: r00t x від 2013-05-12 13:36:58Краще тягати з собою паперову книжечку, і читати її як зручно і де зручно.Тягати з собою кілька таких книжечок на 1000 сторінок пахне ідіотизмом або самобичуванням.Для початку вистачить однієї книги, названих вище авторів, бо вони вміють розяснити "що та до чого", але все рівно краще однієї чудової книги може бути тільки дві чудові книги .
Цитата: r00t x від 2013-05-12 13:36:58Краще тягати з собою паперову книжечку, і читати її як зручно і де зручно.Тягати з собою кілька таких книжечок на 1000 сторінок пахне ідіотизмом або самобичуванням.
Краще тягати з собою паперову книжечку, і читати її як зручно і де зручно.
Тягати з собою кілька таких книжечок на 1000 сторінок пахне ідіотизмом або самобичуванням.
Цитата: pawel_chk від 2013-05-10 15:22:41раджу зупинитись на якомусь одному лінукс бренді і потихеньку розбиратись з ним.. Аякже, розколупався з Грушею– так її збирати перестали
раджу зупинитись на якомусь одному лінукс бренді і потихеньку розбиратись з ним..
А де ви бачили графіку і Лінуксі? І що саме ви розумієте під словом "графіка"?
Хтось підкаже про збирання пакетів, дистрів, лайвсд і т.д.??І ще одне питання маю— наскільки я знаю, Лінукс написаний на С без плюсів. А яка мова для графіки використовується?? Які ще там мови задіяні???Заздалегідь дякую
Щодо першого пункту можна піти різними шляхами від читання підручника з LFS до просто збирання на OBS.
Для графіки використовуються не мови, а бібліотеки. Мови можуть бути різними (C, C++, JavaScript (QML), Python, C# тощо). Бібліотеки ж (Qt, GTK+, EFL тощо) написано, в основному, на C/C++.
Цитата: yurchor від 2013-05-27 15:04:34Щодо першого пункту можна піти різними шляхами від читання підручника з LFS до просто збирання на OBS.Я мав на увазі як їх збирають розробники
Цитата: yurchor від 2013-05-27 15:04:34Для графіки використовуються не мови, а бібліотеки. Мови можуть бути різними (C, C++, JavaScript (QML), Python, C# тощо). Бібліотеки ж (Qt, GTK+, EFL тощо) написано, в основному, на C/C++.Дякую за пояснення. А що, НВД, ліпше— С чи Пітон?? На чому написані основні графічні програми та з якими бібліотеками, що можна про них почитати??Дякую.
Еум... :-? А що, ядро Лінуксу повністю написано на С?? А яким чином пишеться на С підтримка різних пристроїв, якщо, наскільки я знаю, бібліотеки С звертаються до пристроїв через ОС???Заздалегідь вибачаюсь, якщо чогось не розумію. Я вчу С півроку
ОС сімейства Windows
Цитата: yurchor від 2013-05-27 15:30:52ОС сімейства Windowsдля мене не є показником