Автор Гілка: Мінімальна конфігурація Slackware+компіляція  (Прочитано 1582 раз)

Відсутній 3-1415

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
Привіт всім
Мігрую з Mandrake на Slackware 10.0.
1.Потрібно встановити сервер ftp(ProFTPD), nat(IPtables), лог-сервер(syslog-ng).
Хочу почати з мінімальної конфігурації, потім додати можливості компіляції (gcc,make,automake,autoconf), перекомпілювати ядро і нарешті скомпілювати вищезгадані сервіси. На жаль, погано розуміюся на залежностях пакетів (клята звичка до urpmi:)), тому перша спроба була невдалою. Щось забув, в результаті не вдається правильно виконати ./configure (Всі операції звичайно проводив під root-ом). Може хто підскаже, які пакети треба додати до мінімальної конфігурації, щоб мати підтримку компіляції. Непогано було б мати список всіх пакетів, потрібних для вищезгаданої справи.

2.Чи існує якийсь список залежності пакетів всього дистрибутиву Slackware 10.0, 10.1
Дякую

Відсутній Byte

• Новачок
  • *
  • дописів: 11
  • Все таємне стає явним...
вам потрібно диски з вихідними кодами - там є скрипти компіляції, з якого відразу можна зрозуміти які пакети від яких залежать. Що ж стосується бібліотек - man ld
До того ж в логах configure теж залишається згадка про те - чого не вистачає
« Змінено: 2005-07-27 14:03:37 від Byte »

Відсутній 3-1415

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
...я вже приблизно так і зробив, але але ж то зайвий геморой...
Невже нема ніякого проекту на зразок Мандрівівського urpmi?

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
...я вже приблизно так і зробив, але але ж то зайвий геморой...
Невже нема ніякого проекту на зразок Мандрівівського urpmi?
Хочеш збирати з сирців, постав Gentoo - і буде тобі щастя (тільки не забуваєш потрібні USE вказувати). На роботі всі сервери під Gentoo, нема ніяких проблем і нарікань.
[Kubuntu User]