Автор Гілка: Настройка "call back" у Лінуксі  (Прочитано 3165 раз)

Карабас(Guest)

• Гість
Шановні добродиї! Доброго дня. Є таке питання. Я поставив собі Mandrake 10.0, усе було гаразд, доки не почав зєднуватися з Інтернетом. Не робить в мене ppp з Svitonline call back, хай йому грець, тай усе. Будб ласка, дайте пораду щодо цього. Якщо можливо по кроках, бо я у Лінуксі не дуже добро працюю. ::)

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
Re: Настройка "call back" у Лінуксі
« Відповідей #1 : 2005-08-03 09:33:23 »
Я поставив собі Mandrake 10.0, усе було гаразд, доки не почав зєднуватися з Інтернетом. Не робить в мене ppp з Svitonline call back, хай йому грець, тай усе. Будб ласка, дайте пораду щодо цього. Якщо можливо по кроках, бо я у Лінуксі не дуже добро працюю. ::)

По перше, завантаж ppp версії не ніжче 2.4.1 http://ppp.samba.org/. Далі збираєшь цей ppp з підтримкою CallBack, там є опис, що треба змінити, щоб той CallBack підтримувався. Все, залишилося тільки знайти программу для з'єднання яка розуміє, що таке CallBack. В 10.0 ні kppp, ні будь яка інша, цого не розуміє, треба завантажувати нові версії. Я взагалі використовував скріпт.
Linux. The future is open.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2005-08-05 00:02:01 »
На docs.linux.org.ua є callback-howto. І ще, у мандраках ще не бачив підтримки колбеку "з коробки". Сам був вимушений перезбирати. А от що до дзвонилки - у тому howto все було розписано.

Карабас(Guest)

• Гість
« Відповідей #3 : 2005-08-05 08:28:00 »
Дякую усим шановні добродиї, але я ж кажу,що не дуже добре працюю у "Пингвині", тобто що таке "перезібрати" ррр, щоб була пдтримка "call back"? Як це робиться и навіщо ще потрібна якась дзвонилка якщо сам Kppp може дзвонити до провайдера?И ще, куди у Linux встановлюются програми, у яку папку, як їх запустити якщо на робочому столі та в меню не з"являєтся ніякої іконки?
Дякую панам! ;D

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #4 : 2005-08-05 09:53:38 »
В Linux програми потрапляють до /usr/bin. Для ознайомлення поґуґліть на слово "FHS". Потому, KPPP -- це всього лише графічний інтерфейс до демона pppd, котрий і є основною складовою пакунка ppp.

Та й потім, у меню повинна з'явитись іконка, якщо програма встановлюється стандартним для дистрибутиву способом (ну там RPM, APT чи ще щось). А що то -- мандрака? Ну там все може бути...

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #5 : 2005-08-05 13:29:43 »
Дякую усим шановні добродиї, але я ж кажу,що не дуже добре працюю у "Пингвині", тобто що таке "перезібрати" ррр, щоб була пдтримка "call back"? Як це робиться и навіщо ще потрібна якась дзвонилка якщо сам Kppp може дзвонити до провайдера?И ще, куди у Linux встановлюются програми, у яку папку, як їх запустити якщо на робочому столі та в меню не з"являєтся ніякої іконки?
Дякую панам! ;D

Запустити консоль. Набрати назву програми.

Клавіша Tab (натиснути двічі) підкаже всі назви програм, що починаються на введену літеру(-и).

Програми складаються у каталогах /bin, /usr/bin, /usr/local/bin та (для root-а) /sbin, /usr/sbin, /usr/local/sbin.
[Fedora Linux]

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #6 : 2005-08-11 12:50:47 »
В мене є готовий пакет для мандраки (LE2005/10.2)
На жаль, на форумі не можна викласти атач. Тому, якщо кому треба src.rpm та/або .rpm - звертайтеся.