Автор Гілка: Знову кирилиця  (Прочитано 1799 раз)

Відсутній notdead

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • I Love YaBB 2!
Знову кирилиця
« : 2005-08-10 18:24:52 »
Є проблеми з кирилічними літерами в Kile - вони в редакторі не відображаються, пробував міняти шрифт - нічого (SuSe 9.3).

Ще одна проблема з програмою Koplete - я викорисовую її, як аську, і в мене кирилічні логіни в контактному списку відображаються крякозябрами. З цим я навіть не знаю, чи реально щось вчинити, чи краще перейменувати всі в трансліт.

dusoft

• Гість
Re: Знову кирилиця
« Відповідей #1 : 2005-08-10 18:53:33 »
Вчинити щось реально, і переіменувати все в трансліт теж краще.

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
« Відповідей #2 : 2005-08-10 21:31:15 »
Інформативна відповідь :)
Щодо kopete - така сама проблема, з половиною користувачів спілкуюсь транслітом (хоча вони інколи отримують від мене нормальні повідомлення), як виставити кодування для кожного користувача (типу як в licq) або взагалі для kopete так і не знайшов. Як вихід - поперейменовував всіх в трансліт. А в редакторі спробуй погратись зкодуваннями, може допоможе.
[Kubuntu User]

NotDead(Guest)

• Гість
« Відповідей #3 : 2005-08-16 15:55:40 »
Інформативна відповідь :)
Щодо kopete - така сама проблема, з половиною користувачів спілкуюсь транслітом (хоча вони інколи отримують від мене нормальні повідомлення), як виставити кодування для кожного користувача (типу як в licq) або взагалі для kopete так і не знайшов. Як вихід - поперейменовував всіх в трансліт. А в редакторі спробуй погратись зкодуваннями, може допоможе.
Значить так: Копете - фтопку, поставив SIM - і все запрацювало, він до того ж, з українським інтерфейсом.

В Kile виставив кодування Settings -> configure Editor -> Open-Save -> Encoding cp1251
І все запрацювало

Одна невеличка перемога над Лінуксом...