Варто лише перемкнутися на пульсаційний.
зробити зробити просто додавши перед номером літеру 'p'. Наприклад: p9999999 Іще щось там було про ATDT/ATDP, але модемом давно не користувався - не пам'ятаю.
І, нарешті, помічений мною невідомий глюк: якщо ви скористалися модемом під Win, а потім повернулися до Linux і навпаки, іноді модем вмирає!!! Але не втрачайте надії: варто лише вимкнутися і знов увімкнутися (по-холодному) і завантажити потрібну систему.
У мене на ноутбуцi була така сама ситуацiя. Пiд Вiндою вбудований модем (Intel) працював як слiд, потiм я поставив Gentoo другою ОС i спробував налаштувати його там, але не знайшов файл девайсу. Потiм знову завантажив мастдай, дивлюсь - а модем вмер... нема гудка на лiнiї... Нi перезавантаження, нi вмикання/вимикання не допомогло. Порадьте, що менi робити Не вирішив
Здоровенькі були. Встановив Fedora Core 5, а модем вона не бачить, каже що модеми не знайдені. У мене внутрішній Genius GM56PCI-LA. Що можна зробіти? Якщо потрібні драйвери, то де їх взяти і як встановити? Бо я знайомий з Linux декілька днів Буду вдячний за детальну відповідь!