Музика не працює... Фільми також... Де скачати кодекі?
ALSA device list: #0: Cirrus Logic CS4281 at 0xd7010000, irq 7
Шо за цяця взагалі ця оболонка BASH??? ...Я не програмер!!! Я дизайнер!!!
...але дуже цікаво пізнати і Лінукс!!!
Будьте такі ласкаві розкажіть де в UA IX можна скачати якусь достойно-обширну инфу про SUSE 10.1 та закачати дістрибутив?
Звантажити штампи дисків 10.1 можна звідси: ftp.linux.kiev.ua/pub/Linux/SuSEНещодавно вийшли оновлені штампи для 10.1, тобто з усіма виправленнями і оновленнями з часу виходу 10.1, але не знаю чи вони вже десь є в UA IX.Якщо можете трохи зачекати, то "незабаром" вийде openSUSE 10.2. Я якраз працюю над її перекладом.Переклад деякої документації для Linux знайдете на http://docs.linux.org.ua, а от документація для SUSE ще чекає на свого перекладача, хто б її переклав на українську
Порадили мені SUSE, як для чайника в линуксі... Книжок не знайшов, на петрівці є тількі про червону шляпу Ставив кілька разів дев’ятий SUSE та постійно обламувався з приводу того що щось не працювало!!! Музика не працює... Фільми також... Де скачати кодекі? Шо за цяця взагалі ця оболонка BASH??? Чому на мій прінтер нічого не можливо відіслати???Та де взагалі можна знайти щось де можна про линукс прочітати все повністю доступно!!! Я не програмер!!! Я дизайнер!!! Звик доWINDOWS та Mac OSX але дуже цікаво пізнати і Лінукс!!! Будьте такі ласкаві розкажіть де в UA IX можна скачати якусь достойно-обширну инфу про SUSE 10.1 та закачати дістрибутив?