Автор Гілка: Менеджер закачок для лінукс  (Прочитано 1689 раз)

Відсутній bigtroll

• Кореспондент
  • дописів: 108
  • Ось так.
Чи є для лінукс дійсно гарний менеджер завантажень бажано з графічним інтерфейсом і можливістю інтеграції з браузером, бо я знаю тільки kget який дещо гірший за деякі віндовз аналоги?  А то так набридло завантажувати в вінді пакети і потім переносити їх в лінукс і вже там встановлювати.

zzandy

• Гість
Re: Менеджер закачок для лінукс
« Відповідей #1 : 2006-12-17 00:07:00 »
Віндузятне питання... (доречі, ця тема вже піднімалася)

Особисто для мене давно рулить wget і під віндою і під лінуксом. Це якщо треба завантажити щось велике або сайт. Не страшні ніякі перебої зв'язку вимкнення живлення і недокачаний файл можна перенести на іншу машину і спокійно докачати. Але wget дуже контрастує з віндовими програмами типу ReGet!-а і треба хоч трохи покурити man wget.

Якщо файл невеликий - прекрасно підходять вбудовані засоби Firefox-а + {FlashGot|Download Statusbar|DownThemAll!}.

А чим саме вам не подобається KGet? Він, здається, інтегрується з конкверором і перехоплює кинуті на нього лінки.

35 секунд з гуглом дали посилання на таке: MultiGet, може вам підійде.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Змінено: 2006-12-17 00:38:45 від Ign1111 »
Linux. The future is open.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Менеджер закачок для лінукс
« Відповідей #3 : 2006-12-17 00:38:53 »
35 секунд з гуглом дали посилання на таке: MultiGet, може вам підійде.
Не знущайтесь з людини, ста секунд повзання по сайту, читання тамтешніх перлів типу "If you run KDE or XFCE as desktop, maybe you need to install GTK+-2.0 runtime library, because MultiGet need GTK to run under linux." достатньо, щоб запідозрити автора у всіх смертних гріхах. Не люблю користуватись продуктами, на які авторам настільки явно начхати. Тим більше, його навіть нема на gnomefiles.

Єдиний пристойний графічний завантажувач, який я бачив - d4x. А взагалі, завантажувач - він або хороший, або графічний. Причому man wget я не курив - там grep'а по --help'у з головою вистачає ::)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183