Автор Гілка: Що встановити, щоб була підтримка DOS та терміналу  (Прочитано 2387 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Є так проблема, вже стара.

Е робочі станції на котрих юзери працюють з програмою написаною на FoxPro 2.6 під  DOS. Дві робочі станції працюють за декілька кілометрів від серверу через rdp на сервері win2000 AS.

Чи є щось під лінукс(чи сам дистрибутив Лінукс) що зможе тримати ці досовські програми через якейсь з термінальних рішень. Як це зробити з мінімальними бубнами? Можна навіть тільки з підтримкою тільки російської мови.

Відсутній Паша

• Кореспондент
  • дописів: 142
  • хайо!
debian

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
dosemu?

А термінальне рішення на чому, щоб воно працювало коректно з DOSBox чи DosEMU?

Тобто Лінукс Вінді на термінальних рішеннях не конкурент  :-/  Якщо треба термінальне рішення то тільки Windows Server...
« Змінено: 2006-12-13 18:35:31 від Soft »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
dosemu на сервері. На сервер ходити хоч через VNC/X/NX, хоч через ssh/telnet. TurboPascal в dosemu під Telnet-ом точно працює - я користувався (хоча не всі комбінації клавіш працюють).
[Fedora Linux]

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
dosemu на сервері. На сервер ходити хоч через VNC/X/NX, хоч через ssh/telnet. TurboPascal в dosemu під Telnet-ом точно працює - я користувався (хоча не всі комбінації клавіш працюють).

Тобто мені потрібен дистрибутив з dosemu чи dosbox, та на якому можна запускати декілька темінальніх консолей котрі підтримують VNC(добре що кліент цього е такойж під Win)?

Чи підійде для цього K12LTSP 5.0? http://opensource.com.ua/products.php?info=p1291_K12LTSP-5-0-Terminal-Server--6CD-.html

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст

Тобто мені потрібен дистрибутив з dosemu чи dosbox, та на якому можна запускати декілька темінальніх консолей котрі підтримують VNC(добре що кліент цього е такойж під Win)?
Тобто вам підходить практично будь-який необрізаний дистрибутив.

Цитата
Чи підійде для цього K12LTSP 5.0? http://opensource.com.ua/products.php?info=p1291_K12LTSP-5-0-Terminal-Server--6CD-.html
Не знаю, я його ніколи в руках не тримав. Скоріше за все - підійде.
[Fedora Linux]

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?

Тобто вам підходить практично будь-який необрізаний дистрибутив.

Якщо ще б хтось дав лінк на налаштування терміналів в Линукс через VNC..

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Е робочі станції на котрих юзери працюють з програмою написаною на FoxPro 2.6 під  DOS.
Буде проблема з ліцензіями, все що написано на FoxPro під офтопік, повинно запускатися під офтопіком >:(. А вцілому згадана програма піде під dosemu на ура.
« Змінено: 2006-12-29 01:15:25 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x