Дуже дякую, в синглі запустився, але тепер постала проблема дрівцят АТІ... Як їх встановити, щоб працювали?
А якщо без жартів, то встановлення драйверів від АТІ - мистецтво підвладне лише великим гуру.
Ой то я побіг додому ставити Мандріву та дрівцята... Озброївшись кількома е-книжками, свіженьким ІксОргом, та дрівцятами для АТІ... Буду здавати екзамен на гуру... Може є якісь поради корисні? Буду вдячний...
Розповідаю як вийшло Вийшло дуже погано, бо монітор РК, а драйвер йому частоту в 100 герц нав’язує... Жуть... Але стало... Картінка погана, але, як кажуть, на безриб’ї і АТІ відеокарта Систему поміняв, поставив Мандріву 2006, але зараз буду ставити АСП... Мандріва не дружить зі звуком (інтегрований звук, мама Асус А8NVM), не працює юсб миша... А зависання я вирішив радикально: в біосі відключив АСРІ, і все працює Може хтось пікаже де знайти АСП лів медіа едішн? А то є тільки коробочні версіі, по 100 грн штука..
Справа в тому, що в мене вдома телевізора як такого немає, а є тюнер... Ось мені наречена вже тиждень дає "тюлєй", за те, що не може подивитися улюблений ДОМ2 ("нє к ночі памянута")