Проголосувало: 0
пробував скачувати.... скачував. дум, анріал,... що робити із файлами типу doom3-linux-1.1.1282-demo.x86.run?
PS: А ще є консольний (текстовий) дум Ото прикольно!
інше питання - скачав вільний дум, зробив все як там сказано - все закачав (ліби якісь на 70мв) отримав в папці /usr/local/games файл prboom. Але він НЕ ЗАПУСКАЄТЬСЯ! ЩО робить? я розумію, що можливо, все досить примітивно і легко робиться, але....Ще раз - ЩО РОБИТИ?
Цитата: mashckoff від 2007-02-14 13:58:44PS: А ще є консольний (текстовий) дум Ото прикольно!Маєте на увазі 0verkill, чи щось інше?
сабж?!Система ЛінуксМінт 2.1(на Убунту 6, вона ж на Дебіан)пробував скачувати.... скачував. дум, анріал,... що робити із файлами типу doom3-linux-1.1.1282-demo.x86.run?інше питання - скачав вільний дум, зробив все як там сказано - все закачав (ліби якісь на 70мв) отримав в папці /usr/local/games файл prboom. Але він НЕ ЗАПУСКАЄТЬСЯ! ЩО робить? я розумію, що можливо, все досить примітивно і легко робиться, але.... буду вдячний за ДЕТАЛЬНЕ ПОКРОКОВЕ ПОЯСНЕННЯ. Колись (років 13 назад ) важко було користуватися мишкою. Сьогодні зробив ПЕРШИЙ МЕЙК! ;-) Далі буде!.Ще раз - ЩО РОБИТИ?
sush ./name_of_you_file.run