Цитата: Nickispeaki2 від 2007-03-23 01:39:53так то воно так! але ж чому він по дефолту не ставиться? та й... без прапорця? а прапорець теж стандартно? ;-) а на цей раз де стандартно клікнуть?Які складності у Вас викликало налаштування Індикатора клавіатури під Gnone? Наразі в KDE це зробити складніше, аніж у Gnome та XFce... Настількі складніше, що доводиться встановлювати сторонні Індикатора клавіатури...
так то воно так! але ж чому він по дефолту не ставиться? та й... без прапорця? а прапорець теж стандартно? ;-) а на цей раз де стандартно клікнуть?
це просто капець! поставив москальську і на тобі! всі клавіатурні скорочення коту під хвіст! перемикання мов через альт+шифт вже або не працюють або глючать через раз!
Цитатаце просто капець! поставив москальську і на тобі! всі клавіатурні скорочення коту під хвіст! перемикання мов через альт+шифт вже або не працюють або глючать через раз!це в ґномі чи в КДЕ? в ґномі наче не було проблем в мене з трьома мовами. До речі, зараз юзаю для перемикання клавішу "Win" - за прямим призначенням ніколи нею не користуюсь, а зате є зручність перемикання однією кнопкою, а не двома.
хе-хе, я для зручності перемикання встановив собі лище дві мови - українську та польську. Першу юзаю для писання на мовах з кирилічною графікою (укр, рос, біл, букву "ьі" пишу ось так), другу - з латинською (англ, пол.)
Є.http://xneur.sf.net/
це просто капець! поставив москальську і на тобі! всі клавіатурні скорочення коту під хвіст! перемикання мов через альт+шифт вже або не працюють або глючать через раз! ;-)
Цитата: noddeat від 2007-03-23 19:44:17хе-хе, я для зручності перемикання встановив собі лище дві мови - українську та польську. Першу юзаю для писання на мовах з кирилічною графікою (укр, рос, біл, букву "ьі" пишу ось так), другу - з латинською (англ, пол.)Тьху ти, який печерний підхід. Все одно, що гроші скотчем клеїти. Невже важко один раз запустити kcharselect або charmap, скопіювати там по черзі ы, э, ъ в буфер, а потім користуватися Ctrl+Alt+V (klipper) для вибору потрібної букви?