1: чому в мене непише всі вайли на двд? от пробував записати на диск фільми - воно мені випалило на диску дето гектар і все, - вставляю диска - а в оно показує, щофайли є, а коли запускаю то воно матюкається ерорами:) Це проблеми ізправами на файли?
скоріш не з правами, а з кодуванням, якщо назви містять кирилицю
перевірте, що у вас файлові системи вибрані правильно: в новіших версіях це опція Linux+Windows, в старіших або також, здається, в advanced має бути RockRidge та Joilet
1: чому в мене непише всі вайли на двд? от пробував записати на диск фільми - воно мені випалило на диску дето гектар і все, - вставляю диска - а в оно показує, щофайли є, а коли запускаю то воно матюкається ерорами:) Це проблеми ізправами на файли?2: яким методом краще писати - дао, тао чи ще щось інше?
До речі як обійти обмеження на довгі імена файлів у к3б - можливо файли із довгими назвами запакувати у *.tar із короткою назвою? Як я собі уявляю, це все можна організувати засобами bash (може вже хтось це робив?). Неясно тільки як отримати список файлів, що не відповідають вимогам к3б, у самого к3б
І ще - к3б у мене (версія 0.12.14; пристрій HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B; диски Verbatim DVD+R 16x) геть не вміє писати на 16-х Data-DVD: пише, що запис починається на 16-х, після цього поточна швидкість запису не перевищує 1,5-х. Якщо примусово встановити швидкість запису 4-х, то все ok.
k3b сам по собі не має обмежень на довжину назв файлівобмеження має ext3 (255 байт, але якщо кирилиця в utf-8 то вдвічі менше символів), таке саме обмеження мають розширення ISO9660 - RockRidge та Jolietтому, при записуванні не має бути жодних проблем, маєте бачити всі файли у к3б і записувати просто на диск і не треба вигадувати нічого з tarлише переконайтеся, що увімкнено RockRidge (та Joliet)
я б рекомендував або оновити cdrecord або (радикальніше) взагалі поставити останню мандріву 2007.1
Схоже таки прийдеться оновити систему