Програма нічого поганого неробить . Програма написана на Gtk і повинна висіти в пам'яті і чекати поки користувач не натисне певну комбінацію клавіш і після цього виконати свою роботу і знову чекати вказівок користувача незалежно в якому віконному менеджері знаходиться коритсувач.P.S. Про /etc/rcN.d мені відомо, але я не знайшов такої опції, як порядок завантаження програм.Пане DalekiyObriy Ви маєте на увазі переписати скрипт DM?
Програма нічого поганого неробить . Програма написана на Gtk і повинна висіти в пам'яті і чекати поки користувач не натисне певну комбінацію клавіш і після цього виконати свою роботу і знову чекати вказівок користувача незалежно в якому віконному менеджері знаходиться коритсувач.
P.S. Про /etc/rcN.d мені відомо, але я не знайшов такої опції, як порядок завантаження програм.
Пане DalekiyObriy Ви маєте на увазі переписати скрипт DM?
дивним є те, що Вам потрібно мати цю програму запущеною до того, як користувач зареєструвавсятобто з того, як Ви її описали, вона повинна перехоплювати клавіші в той час, як користувач вводить ім'я та парольза винятком перехоплення паролів, ну дуууууууууууууже мало програм мають дійсну потребу в такій можливостія, наприклад, би був неприємно ображений, знайшовши таку програму в себе на машині
зайве. Цілком зайве. Бо система авторизаціє порівнює хеш паролю у системі з хешем введеного.
дивно ти іксову прогу запускаєш, точніше хочеш запустити - є простіший варіант - в рц.локал дописатиназву консольної проги і вона точно запуститься до реєстрації бо реєстрація проходить через основний дисплей, тобто через тіпа дисплей, а в нови=х лінах то роблять тільки графічно... але принцип один і той же
щось теж не дуже зрозумів, нахріна ця програма (крім тривіальної крадіжки пароля, звісно) Графічний менеджер робить те саме - зашифровує введений пароль.
А якщо я маю права root то я знаю і пароль root,
а якщо у мене є пароль root, тоді навіщо мені паролі звичайних користувачів?!? :-?
а адмін - якийсь збочинець і хоче взнати про її потайні записи і приватні листи...
... а адмін - якийсь збочинець і хоче взнати про її потайні записи і приватні листи...