Доброго дня, панове... Набрид мені Windows і от вирішив я спробувати що таке Linux. І відразу виникло в мене є декілька запитань....
Після встановлення Fedora 7 не грав mp3 та відео (mpeg4, DVD і т.д.), також не бачились NTFS розділи... порившись в гуглі я ці проблеми вирішив...
Потім з‘ясувалося що драйвер на відеокарту (Geforce 8600 GT) теж не встановлений і нема підтримки 3D... намагався встановити їх командою "
yum -y install kmod-nvidia", але після того як начетбто драйвер встановився і перезавантаження сервера X-Window, графічна оболонка не завантажується, пише помилку, що неправильні параметри (чи щось подібне)... на Geforce 6200 GЕ такою командою драйвер встановлюеться без бпроблем....
Питання перше... як правильно встановити в Fedora 7 драйвер Geforce 8600 GT.Питання друге... доводилось декілька раз встановлювати Федору і кожен раз після встановлення NTFS-3G монтував розділи різними командами, тому що попередньою не монтувалися... перший раз використовував команду "ntfs-3g /dev/sda1 /mnt/c"... другий - "mount /dev/sda1 /mnt/c" третій - "mount -t ntfs-3g /dev/sda1 /mnt/c -o force".
тепер питання... що я робив неправильно і чому кожен раз доводилось використовувати різні команди та як змусити федору автоматично монтувати NTFS розділиІ третє питання... як додати в Федору шрифти з віндовса та увімкнути зглажування? знаю що можна десь створити папку ".fonts" та скопіювати їх туди.... але більше нічого.... як кажуть ... "чув звін, та не знаю де він"...велике прохання, допоміжіть розібратися.... а то вже весь гугл перерив... а так нічого й не зрозумів окрім як змусити грати мр3 та відео...
P.S. дайте будь-ласка адресу, де простими словами написано як встановити та змусити працювати Apache2, PHP та MySQL в федорі.