Автор Гілка: Допоможіть!Неможу налаштувати інтернет в Мандріві  (Прочитано 2169 раз)

Відсутній linux888

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
  • la la la
Допоможіть мені! Я неможу налаштувати інтернет від Укртелекома(ОГО)! Так як воно використовуе 2 підключеня! Спочатку локальне через мережеву карту до модема, а потім від модема до серверу! Але друге зеднаня потрібно щоб було з логіном та паролем!Як це зробити я незнаю:(( Вже 2 неділю мучаюсь! :'(

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Варто було б акуратніше оформити питання, а то трохи сумбурно. В загальному: 1. Що ви пробували зробити; 2. Який був результат; 3. На якому саме етапі виникли проблеми. І користуйтесь спелчекіром=)

Загляньте сюди.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
На жаль, останній раз бачив мандріву років 4-5 назад. В дебіені це робиться до образливого просто: ставиться пакунок pppoeconf (він за собою підтягує всі необхідні залежності) і далі цей самий pppoeconf запускається (у консолі, вона ж командний рядок).  Щось на штиб такого:
apt-get install pppoeconf
pppoeconf
У процесі налаштування в pppoeconf вводиться ім'я користувача (для "ОГО" воно типово має вигляд username@rgn.ukrtel.net) та пароль доступу (типово - номер вашого телефону), вказується, чи треба запускати з'єднання щоразу при ввімкненні компютера і... усе :)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Я так думаю там все простіше, потрібно просто правильно налаштувати модем. Подзвоніть у Вашу місцеву службу технічної підтримки Укртелекому....
Доречі а що за модем, калісто 821 ?
« Змінено: 2007-10-23 21:55:18 від vano_vvv »

Відсутній linux888

• Новачок
  • *
  • la la la
Так модем Калисто! Я різні стандартні программи запускав шукав як це підключення зробити та незнайшов:(((( Для цього я и написав вам щоб ви допомогли! Написали який софт потрібен для цього!

Відсутній vanessa

• Графоман
Re: Допоможіть!Неможу налаштувати
« Відповідей #5 : 2007-10-24 07:01:35 »
та ніякого додаткового софту непотрібно.потрібно правильно все налаштувати налаштувати

1) на компутері налаштовуємо вручну IP=192.168.1.2{3,4,5,  будь-який із діапазону 2-255} mask=255.255.255.0 gateway=192.168.1.1 Pri DSN=192.168.1.1
2)підключити модем до пк, на модемі повинна загорітись лампочка ми 100М чи 10М  
3) пінгуємо модем $ping 192.168.1.1
4) якщо все добре запускаємо будь-який броузер, заходимо на модем http://192.168.1.1 і налаштовуємо його. Це доосить довга процедура щоб її описувати тому тут все-таки краще поздвонити на техпідтримку, нехай розкажуть які галочки де виставляти

Відсутній linux888

• Новачок
  • *
  • la la la
Дуже дякую!

Відсутній vanessa

• Графоман
Працює ?

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Цитата
Працює ?
Залежить від техніків телекому :)
Якщо відповідна регіональна служба укртелекому строїть модеми в режим бріджа... чи то пак моста, або ж якщо виставляють інші налаштування у модемі (не 192.168.1.1 з підтримкою ДНС), тоді ні :)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній vanessa

• Графоман
Щоб це знати напевне треба дзвонити у місцеву службу техпідтримки, про що я двічі писав....

TuxRoot

• Гість
Теж ОГО в мене(признаюсь досить ґниля штука), але під віндою ще гірше паше, хоча проблем під лінухою не було(відразу нет з'явився) єдине треба модем настроїти і під своїм логіном вибрати тариф