Ви, здається, трохи про іншу систему розповідаєте.Бо тут воно ніби трохи інакше: RTFM, xterm/консоль, tar, gz, конвеєр, результат. Чи щрось таке.
Цитата: ra від 2007-11-11 04:28:36Ви, здається, трохи про іншу систему розповідаєте.Бо тут воно ніби трохи інакше: RTFM, xterm/консоль, tar, gz, конвеєр, результат. Чи щрось таке.себто інакшу?
То ж питання виникає таке, як можна його запрогрумувати щоб той вікривав архіви автоматично їх розпаковуючи в тимчасові файли?
Складно зрозуміти, навіщо Вам потрібно у лінуксі чинити так, як прийнято у офтопіку. У лінуксі все простіше. Розпакуйте (у терміналі, звісно) вміст архіву до якоїсь теки. Дайте команду прочитати файл відповідною програмою. Ото й усе.
це не простіше. Людина хоче клікнути на файл і запустити його, а ще й внести зміни, і щоб вони потім у архіві збереглися, наче архів — не архів, а просто ще одна тека. Не знаю, як Krusader, a Konqueror ніби вміє таке. У ґномі є для цього File Roller
Зрозуміло, що людина хоче, аби було так, як в ТС в офтопіку. Тож постає цілком резонне запитання: навіщо людина морочить собі мізки лінуксом. Заради чистого сексу кохання?
В мене таке враження що сам Крусадер не робить тимчасові файли для розпакованих файлів коли я в архів заходжу з крусадера, тобто коли я хочу на скору руку відкрити Вордівський файл в мене він ніби запускається, а сам нічого не запускає, приходиться зі ark відкривати архів і з нього відкривати.
ЦитатаЗрозуміло, що людина хоче, аби було так, як в ТС в офтопіку. Тож постає цілком резонне запитання: навіщо людина морочить собі мізки лінуксом. Заради чистого сексу кохання?хвилинка «ЛОРУ» на LOU? я собі уявляв цей портал вільним від фанатизму. Лінуксом людина морочить мізки, щоб мати свободу вибору. Якщо вам не подобається працювати з архівами, як з теками — це ваше право. А якщо мені треба перезаписати один файлик в 10-ґіґовому бекапі, я скористаюся графічними програмами для цього. Це моя справа, витрачати час на мани чи зробити це в один клік.
що я порадив цьому панові читати мани, і не всі загалом, а два цілком конкретних. Користь з читання манів набагато більша, ніж тикання мишею у кнопки.
а навіщо форум існує? можна написати «юзай ґуґл», «читай мани». Я не проти вашого способу вирішення проблеми, але ви мали потрудитися написати два рядки коду замість посилати людину розбиратися в усіх ключах tar/gzip та поєднанні їх між собою. Ну бо по то є форум, ні?
Параметри -> Налаштувати Krusader -> Протоколи. Перевірте, чи потрібний вам тип MIME (напр., application/x-rar) є у "Визначених посиланнях" для протоколу krark.
скоріш за все у Вас щось з налаштуваннями, в мене krusader зайшов в архів і подвійним клацанням відкрив вордовий файл в OOoспробуте переглянути в налаштуваннях krusader а також зазирніть в тимчасові каталоги, напр ~/tmp/krusader.tmp або /var/tmp/kdecache-<username>/krun
В офтопіку -- окрім нього самого (для архівів *.zip) -- є щонайменше одна програма, що дозволяє робити так, як цей пан бажає -- ТС. Звісно, мати можливість зайти у архів як у теку -- це цікаво. Та річ у тім, що призвичаїтись до такого стилю роботи в юніксі -- це втратити гнучкість команд tar, gzip, bzip2 тощо, а на додачу здобути невірні уявлення про те, як воно там насправді працює і що потрібно робити з tar'ами. Краще все-таки читати мани. Як кажуть, тяжко в навчанні, зате легко у бою.
Made by Billy
занадто мало даних, щоб допомогти йому конкретною командою, але цілком достатньо, щоб побачити хибність обраного ним шляху. ...Звісно, мати можливість зайти у архів як у теку -- це цікаво. Та річ у тім, що призвичаїтись до такого стилю роботи в юніксі -- це втратити гнучкість команд tar, gzip, bzip2 тощо, а на додачу здобути невірні уявлення про те, як воно там насправді працює і що потрібно робити з tar'ами.