Автор Гілка: Перевстановив Віндовз - не завантажується Лінукс.  (Прочитано 4783 раз)

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Цитата
А GRUB - той взагалі монстр.

Може й "монстр", але для тих, хто його вивчив. А OS Selector я рекомендую для початківців.

Цитата
А от це - вже варез. За це маєте +.

А що таке "варез"? Чув це слово, але так і не збагнув його значення  :)
І той "+" для мене - то добре, чи погано?

І чому Ви затерли ту адресу? То ж безкоштовний файловий архів, на я кому кожен бажаючий може викласти свої файли!
openSUSE + KDE

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
А що таке "варез"? Чув це слово, але так і не збагнув його значення  :)
І той "+" для мене - то добре, чи погано?

І чому Ви затерли ту адресу? То ж безкоштовний файловий архів, на я кому кожен бажаючий може викласти свої файли!
M: Почитайте правила. Забороняється публікація серійних номерів, програм-зламувачів, посилань на піратські інтернет-ресурси. Не знаю, куди вів той лінк, але, судячи з усього, до незаконно розповсюджуваного вмісту.

Відсутній Sandr

• Графоман
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Е, шановний модер! Вам потрібно спочтку було глянути, що то за сервіс, а потім уже мене лаяти!

То пристойний файловий архів, на якому заборонено розміщення так званого варезу! І правила я читав уважно перед реєстрацією!

А Ваше "судячи з усього" не має під собою ніякого підгрунтя! По чому Ви побачили, що там "варез"?

Почитайте спершу правила того сервісу  :P
openSUSE + KDE

Praporshic

• Гість
Е, шановний модер! Вам потрібно спочтку було глянути, що то за сервіс, а потім уже мене лаяти!

То пристойний файловий архів, на якому заборонено розміщення так званого варезу! І правила я читав уважно перед реєстрацією!

А Ваше "судячи з усього" не має під собою ніякого підгрунтя! По чому Ви побачили, що там "варез"?

Почитайте спершу правила того сервісу  :P
Але те, що Ви робите - це і є розміщення варезу. Тому ще раз почитайте правила цього форуму. Посилання було видалено мною не через сервіс, а через те, що Ви на нього виклали/мали на меті викласти.
« Змінено: 2008-03-12 02:02:09 від Praporshic »

Відсутній Sandr

• Графоман
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Я так розумію, що "варез" - це серійні номери і кряки.

Але нічого подібного я й не обіцяв викладати там. Більше того, той сервіс забороняє розміщувати подібні речі й мене за таке там можуть видалити!
openSUSE + KDE

Praporshic

• Гість
Варез -- це не лише серійні номери та "кряки". Варезом також звуться програми, вільне розповсюдження яких заборонене ліцензією. Acronis OS Selector у такому випадку підпадає під це означення. Не вірите - можете спитати у розробників.

Відсутній Sandr

• Графоман
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Зрозуміло...  :(

В такому разі офіційно вибачаюсь  ::) Не знав...

Хоча дуже шкода, бо програмка справді досить корисна і вирішує поставлену в даній темі проблему за кілька хвилин...

Що ж, доведеться освоювати й Grub  :)
openSUSE + KDE

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Acronis OS Selector у такому випадку підпадає під це означення. Не вірите - можете спитати у розробників.
Розробники-партизани на своєму сайті, на сторінці де описано даний продукт, не сказали ні слова про ліцензію, ціну чи можливість безкоштовного замовлення. Хоча, на інші продукти така інформація на сайті є.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
OS Selector - частина Disk Director`а.

Відсутній Sandr

• Графоман
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Друзі, а кому ми гірше зробимо, якщо скористаємося цим ліцензійним завантажувачем? Собі? Думаю, що ні...  :)

Якщо поміркувати і ще глибше вникнути у філофофію "варезу", то потрібно й дану тему вважати такою, що пропагує "варез", оскільки Windows теж не розповсюджується вільно...  :P
« Змінено: 2008-03-13 00:01:46 від Sandr »
openSUSE + KDE

Praporshic

• Гість
Друзі, а кому ми гірше зробимо, якщо скористаємося цим ліцензійним завантажувачем? Собі? Думаю, що ні...  :)
Собі - однозначно. Бо він не ліцензійний. Якщо ж його придбано - користуйтесь як вважаєте за потрібне (в межах ліцензійної угоди). Розповсюдження "заохочується" відповідними статтями у Карному Кодексі.

Якщо поміркувати і ще глибше вникнути у філофофію "варезу", то потрібно й дану тему вважати такою, що пропагує "варез", оскільки Windows теж не розповсюджується вільно...  :P
У даному випадку вважається що він придбаний. Наприклад, в мене він придбаний разом з ноутом. Багато людей зараз купують системні блоки разом з OEM-версіями системи.

М. Тему зачиняю, бо по справі вже нема нічого.
« Змінено: 2008-03-13 00:15:53 від Praporshic »