Е-е-е великий дядя, а не знає, що його адміністрування цікавить, а не початкові налаштування
погляньте а папці /var/log/all_system_gluks
Повернути систему до попереднього стану можна дуже легко, якщо пам'ятаєте, що накоїли перед цим.
Почитати про все можна на сайті http://google.com.ua
2 Piktor: залежить досить сильно від того, який дистрибутив, як саме відбуваються зміни в комплекті програм (наприклад, в мене це зазвичай apt-get install/remove/dist-upgrade, буває й rpm -i/-e/-Uvh); від того, що з дисками (наприклад, можна тримати копію кореня чи принаймні час від часу робити снапшоти списку пакунків та /etc)...
А я бекаплю лише конфіги, які сам змінював. В усьому іншому - покладаюсь на волю портажа.
Не забувайте регулярно приносити йому в жертву незайманих дівчат
Цитата: Cthulhu від 2008-03-26 15:27:44Не забувайте регулярно приносити йому в жертву незайманих дівчатА це девайс такий чи софт?
2 - Незаймані дівчата - це такий предмет, що царапається, ображається, верещить, хоче нову мобілку (червоний Самсунг-розкладушка), носять спідницю (не завжди) і мріють стати займаними (теж не завжди).
1 - Я вже забув за цю тему, аж раптом пан Лисовенко її розкопав. Наразі під Дебом все чікі-пікі.