2prapor: Саме тому, що людина переходить з Visual Studio, а не з Far&co.
Цитата: diligent від 2008-05-06 17:45:332prapor: Саме тому, що людина переходить з Visual Studio, а не з Far&co.IMHO саме тому і не треба одразу починати користуватись KDevelop та іншими монстрами. Хоча б пару місяців треба попрацювати у вімі або ємаксі.
це як походити пару днів у взутті на два розміри менше, потім вдягаєш свого розміру, що були трішки затісні — І ТАКИЙ КАЙФ!!!
Це як походити в зручному (нехай і не дуже красивому) взутті, а потім вдягнути дерев'яні черевики з лампочками і бібікалками=)
Ще раз - людина вже почала користуватись Visual Studio. Їй потрібно працювати, не завтра, а вже сьогодні.
зараз я вивчаю мову програмування сі та шукаю компілятор
вчитель порадив мені GCC
Як зіпсований джентушник можу порадити саме дженту і гарантую, що під час інсталяції ви не пропустите GCC
Я мав на увазі, що gcc буде встановлено за будь-яких умов. Чи може ви в цьому сумніваєтесь?
Цитата: diligent від 2008-05-07 15:44:46Ще раз - людина вже почала користуватись Visual Studio. Їй потрібно працювати, не завтра, а вже сьогодні.Ви впевнені що треба працювати вже сьогодні? Бо в мене фраза Цитатазараз я вивчаю мову програмування сі та шукаю компілятор у поєднанні з Цитатавчитель порадив мені GCC викликає зовсім іншу думку.
А я мав на увазі що GCC в дженту на тих-же правах що і в інших дистрах.
Встановите дженту без GCC