Автор Гілка: mp3 програвач  (Прочитано 2456 раз)

Відсутній tom

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
mp3 програвач
« : 2008-07-03 21:50:46 »
Порадьте будь ласка мп3 прогрвач, а то в мене на убунті  лише Rhytmbox, у я кого я навіть еквалайзера не знайшов, та і звук гірше, навіть ніж у Winampa  :'(
« Змінено: 2008-07-03 21:51:31 від tom »

Відсутній Fakel._Enterpuer

• Кореспондент
  • дописів: 164
  • Debian Gnu/Linux
Re: mp3 програвач
« Відповідей #1 : 2008-07-03 21:53:37 »
audacious
LUG irc.id.km.ua

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #2 : 2008-07-04 00:41:33 »
audacious
+1
Хоча, я давно користуюся amaroK-ом із KDE і горя не знаю.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2008-07-04 19:22:32 »
audacious
+1
Хоча, я давно користуюся amaroK-ом із KDE і горя не знаю.
Ну, audacious, яки виявилося, коректно малює кириличні теги без будь-яких танців.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній tom

• Новачок
  • *
« Відповідей #4 : 2008-07-04 20:30:59 »
Дякую,
audacious  набагато приємніший :)

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #5 : 2008-07-04 23:49:05 »
Мені, звичайно, дико незручно влазити у вашу розмову... але поясніть мені, убогому, яка к чорту може бути різниця у звучанні, коли і rhytmbox, і audacious декодують mp3 через libmad (перший через прокладку gstreamer)?

Найкращий програвач з медіалібою - Quod Libet. Передертий з нього Exaile теж нічого так. Якщо медіаліба і інші навороти не потрібні, то тільки mocp. В ньому навіть, ніби, event скрипти вже довісили.

Відсутній oleksa

• Кореспондент
  • дописів: 214
« Відповідей #6 : 2008-07-04 23:58:45 »
Порадьте будь ласка мп3 прогрвач, а то в мене на убунті  лише Rhytmbox, у я кого я навіть еквалайзера не знайшов, та і звук гірше, навіть ніж у Winampa  :'(

Це ілюзія, звук не гірше, просто позиції частот стоять на нулях. Користуюсь Amarok, Audacious схожий на Winamp/AIMP, навіть шкурки є відповідні. Раніше ним користувався, поки не повернувся до KDE-шного Amarok'a.

Відсутній tom

• Новачок
  • *
« Відповідей #7 : 2008-07-05 10:31:40 »
Мені, звичайно, дико незручно влазити у вашу розмову... але поясніть мені, убогому, яка к чорту може бути різниця у звучанні, коли і rhytmbox, і audacious декодують mp3 через libmad (перший через прокладку gstreamer)?

Найкращий програвач з медіалібою - Quod Libet. Передертий з нього Exaile теж нічого так. Якщо медіаліба і інші навороти не потрібні, то тільки mocp. В ньому навіть, ніби, event скрипти вже довісили.

Я початкывець, але висловлюсь ,чому мені audacious сподобався більше ніж rhytmbox:
1. Я перейшов з Вінди, звичайно програвач злизаний з Winampa мені приємніший.
2. про звук, в rhytmbox я не знайшов еквалайзера  :o, можливо я погано шукав, але таки не знайшов, в результаті не можна було підлаштувати звук.
3. Кириличні теги, хоч не всі , але 50% audacious розпізнає, rhytmbox - у мене навіть латиницю ламав

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #8 : 2008-07-05 14:00:54 »
Найкращий програвач з медіалібою - Quod Libet. Передертий з нього Exaile теж нічого так.
/me спробував Quod Libet, довго шукав як одним махом тицьнути його носом в теку music, щоб він її рекурсивно просканував, як це роблять інші програвачі. Не запихати-ж все музло пофайлово.
« Змінено: 2008-07-05 14:01:31 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #9 : 2008-07-05 14:08:27 »
Flame:
Найкращий програвач з медіалібою - mpd, нічого зайвого, тру unix-way

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #10 : 2008-07-06 17:47:38 »
1. Я перейшов з Вінди, звичайно програвач злизаний з Winampa мені приємніший.
mocp. Функціоналу приблизно стільки ж, зате демонізується і нема того потворного інтерфейсу. До речі, орли, хто осилить перекласти audacious? Мені оновити переклад, очевидно, ліниво.

2. про звук, в rhytmbox я не знайшов еквалайзера  :o, можливо я погано шукав, але таки не знайшов, в результаті не можна було підлаштувати звук.
[аудіофілія]
Взагалі, слабкий сенс використовувати еквалайзер є тільки з дуже поганим обладнанням і на деструктивно записаних треках дуже низької якості. Рекомендую: а) переходити на lossless, б) купити хоча б нормальні колонки.
[/аудіофілія]

3. Кириличні теги, хоч не всі , але 50% audacious розпізнає, rhytmbox - у мене навіть латиницю ламав
Тримайте теги в юнікоді. Користувачі альтернативної системи дуже люблять ставити їх у свому альтернативному кодуванні, але то погана звичка.

Оце от знов спробував Exaile. Рулить і педалить. Свого прародича він однозначно переплюнув. Є, звісно, деякі мінуси - Quod Libet куди як стабільніший (знайшов мінімум один спосіб Exaile завалити), і нема Ex Falso - але те що є, вражає. Перейшов на нього, поки покористуюсь. До речі, там і еквалайзер є...

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #11 : 2008-07-07 12:50:40 »
Оце от знов спробував Exaile. Рулить і педалить. Свого прародича він однозначно переплюнув. Є, звісно, деякі мінуси - Quod Libet куди як стабільніший (знайшов мінімум один спосіб Exaile завалити), і нема Ex Falso - але те що є, вражає. Перейшов на нього, поки покористуюсь. До речі, там і еквалайзер є...
Проглянув.  Симпатичненько.
Кирилічні теги не бере. Таки видно доведеться їх переганяти в юнікод.
Порадувала підтримка iPod  :D
Roman Suprotkin

Відсутній tom

• Новачок
  • *
« Відповідей #12 : 2008-07-19 19:51:08 »
Кирилічні теги не бере. Таки видно доведеться їх переганяти в юнікод.
Порадувала підтримка iPod  :D

Вибачте за нубовське запитання, але це як? -"переганяти в юнікод"

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #13 : 2008-07-19 20:09:32 »
Вибачте за нубовське запитання, але це як? -"переганяти в юнікод"
Ну, часто-густо кириличні теги кодуються в "неправильному" кодуванні ср-1251, а правильно в UTF8.
Тут є скрипт.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.