audacious
Цитата: Fakel._Enterpuer від 2008-07-03 21:53:37audacious+1Хоча, я давно користуюся amaroK-ом із KDE і горя не знаю.
Порадьте будь ласка мп3 прогрвач, а то в мене на убунті лише Rhytmbox, у я кого я навіть еквалайзера не знайшов, та і звук гірше, навіть ніж у Winampa
Мені, звичайно, дико незручно влазити у вашу розмову... але поясніть мені, убогому, яка к чорту може бути різниця у звучанні, коли і rhytmbox, і audacious декодують mp3 через libmad (перший через прокладку gstreamer)?Найкращий програвач з медіалібою - Quod Libet. Передертий з нього Exaile теж нічого так. Якщо медіаліба і інші навороти не потрібні, то тільки mocp. В ньому навіть, ніби, event скрипти вже довісили.
Найкращий програвач з медіалібою - Quod Libet. Передертий з нього Exaile теж нічого так.
1. Я перейшов з Вінди, звичайно програвач злизаний з Winampa мені приємніший.
2. про звук, в rhytmbox я не знайшов еквалайзера , можливо я погано шукав, але таки не знайшов, в результаті не можна було підлаштувати звук.
3. Кириличні теги, хоч не всі , але 50% audacious розпізнає, rhytmbox - у мене навіть латиницю ламав
Оце от знов спробував Exaile. Рулить і педалить. Свого прародича він однозначно переплюнув. Є, звісно, деякі мінуси - Quod Libet куди як стабільніший (знайшов мінімум один спосіб Exaile завалити), і нема Ex Falso - але те що є, вражає. Перейшов на нього, поки покористуюсь. До речі, там і еквалайзер є...
Кирилічні теги не бере. Таки видно доведеться їх переганяти в юнікод.Порадувала підтримка iPod
Вибачте за нубовське запитання, але це як? -"переганяти в юнікод"