Через різну архітектуру систем, виконання бінарних файлів на нерідній для файла системі неможливе без емулятора (прошарку, який транслює виклики однієї системи на виклики іншої). Прикладом такого емулятора є Wine. У сучасних системах Linux бінарні файли для кращого впорядкування системи об’єднано у пакунки, між якими є певні взаємозв’язки (залежності). Впорядкуванням пакунків керує певна програма (менеджер), у Mandriva це urpmi.
2) Я так зрозумів, що кожен з ваших пристроїв має певну локальну адресу (щось типу 192.168.ХХХ.ХХХ), то в чому проблема? Зверніться до комп’ютера за цією адресою з будь-якого переглядача (Konqueror, Nautilus, якщо налаштуєте FTP, Firefox, Opera).
Цитата: yurchor від 2008-11-13 19:17:352) Я так зрозумів, що кожен з ваших пристроїв має певну локальну адресу (щось типу 192.168.ХХХ.ХХХ), то в чому проблема? Зверніться до комп’ютера за цією адресою з будь-якого переглядача (Konqueror, Nautilus, якщо налаштуєте FTP, Firefox, Opera).Я знайшов ці адреси, але звертання моє не дало результату! Так, звичайно, справа в тому що я не правильно звертався!... тому ще раз, ПЕРЕПРОШУЮ, і прошу: Чи не могли б ви будь ласка, дещо детальніше описати цей процес (для самих "кмітливих" учасників форуму)?