дякую!а чи існують в процесі установки Лінукс деякі важливі моменти,на які варто звернути увагу й від яких багато чого залежить?
велике Вам дякую за дуже корисну для мене інформацію!дуже гарний форум з дуже привітливими людьми .у мене ще е декілька питань..за допомогою PartitionMagic я зможу розбити диск без попереднього його форматування?чи може доцільніше знести Вінду форматнувши диск й зробити все полюдськи?Інтерфейс при встановленні Лінукс стандартно якою мовою?чи можна попередньо обрати?
в наявності дистрибутив Ubuntu 8.10,ноутбук та пара рук...попередньо Лінуксом не користувався,навіть в очі не бачив...Є бажання освоїти цю ОС,але с плавним переходом від Windows. Порадьте будьласка як коректніше встановити на один ХДД одночасно Linux і Windows якщо можливо без суцільного форматування ХДД..
ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ: на тих розділах диску де використано формат NTFS лінукс не зможе зчитувати, але якщо у вас FAT або FAT32 то і лінукс і віндовс зможуть їх однаково використовувати!!!
я так і не зовсім зрозумів...можна на один розділ на ставити Линукс з Віндовсом просто попередньо зробивши дефрагментацію?в мене НТФС.як я зрозумів можна не форматуючи просто встановлювати Ubuntu 8.10 на розділ з віндовсом?