Автор Гілка: Налаштування перегляду ТВ. FC-8  (Прочитано 1392 раз)

Відсутній bigtroll

• Кореспондент
  • дописів: 108
  • Ось так.
Маю AverTV studio 509UA. Здається налаштував, але tvtime показує тільки два канали. Пригадую коли в мене був тюнет на 878 чіпі в вінді він теж показував стількиж(в лінуксі я його не налаштовував), та коли я задав частоти каналів вручну ста показувати майже всі. В яких програмах для переглядання ТВ в лінуксі є можливість задавати частото канала вручну?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Налаштування перегляду ТВ. FC-8
« Відповідей #1 : 2008-12-17 17:42:13 »
Дуже просто. Це tvtime (зазирніть до файла ~/.tvtime/stationlist.xml і просто відредагуйте його у будь-якому текстовому редакторі). Якщо хочеться не мінімалізму, а максимального використання (запис, штучки-дрючки), спробуйте kmplayer, kdetv.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній arabiss

• Новачок
  • *
  • дописів: 29
  • Ubuntu 12.04
Re: Налаштування перегляду ТВ. FC-8
« Відповідей #2 : 2009-01-22 14:48:07 »
Маю AverTV studio 509UA. Здається налаштував, але tvtime показує тільки два канали. Пригадую коли в мене був тюнет на 878 чіпі в вінді він теж показував стількиж(в лінуксі я його не налаштовував), та коли я задав частоти каналів вручну ста показувати майже всі. В яких програмах для переглядання ТВ в лінуксі є можливість задавати частото канала вручну?

В мене спочатку теж таке було. Виявилося, що налаштувалися лише канали, які працюють в Secam - таких знайшлося аж 3. Проблема вирішилася відключенням пункту "Включить обнаружение входного сигнала" в пункті меню "Channel Management".