Автор Гілка: Хакінтош  (Прочитано 1662 раз)

Відсутній tenzor0078

• Новачок
  • *
  • дописів: 15
Хакінтош
« : 2009-03-21 14:46:13 »
Маю запитання. Хочу поставити Хакінтош, але незнаю як він співіснуватиме з Fedora 10. Переважно пишуть про взаємодію з Віндовс, але якшо буде Хакінтош - віконця нідочого. Перше що мене цікавить - завантаження. Чи буде доcтупний Grub після встановлення Хакінтош. Якщо ні, то як зробити щоб він був доступний.

defunct

• Гість
Re: Хакінтош
« Відповідей #1 : 2009-03-22 14:50:40 »
Хакінтош можна або не ставити або не чіпати руками. Якщо вже дуже кортить - користуйтесь VM. Як мені відомо, більша частина цього форуму — гетеросексуали, тому з продуктами життєдіяльності Apple намагається не зв’язуватись. Вже не кажучи про порушення авторських прав.

Відсутній tenzor0078

• Новачок
  • *
« Відповідей #2 : 2009-03-22 15:29:53 »
Я запитую не про налаштування Хакінтош, а про можливість нормально працювати в Linux. Я не  маю наміру переходити на Хакінтош ( хоча Apple люблю ). Просто хочу спробувати ( замість писати дипломну). VM нє - кака. Пробував у Virtual Box - невдалось...
Як би там не було, я таки спробую. Хоча б того, що це питання, як виявилось, не є достатньо розкритим.
Про результати повідомлю. Якщо ні - вважайте мене комуністом!

defunct

• Гість
« Відповідей #3 : 2009-03-22 17:20:32 »
Щоб нормально працювати у Linux ставити хакінтош? Ви точно збочинець.

Відсутній tenzor0078

• Новачок
  • *
« Відповідей #4 : 2009-03-22 18:01:34 »
Не зовсім так... питання таке - як поставити Хакінтош, щоб нормально працювати з Лінукс!

defunct

• Гість
« Відповідей #5 : 2009-03-22 18:56:48 »
Не зовсім так... питання таке - як поставити Хакінтош, щоб нормально працювати з Лінукс!
Відповідаю: вважайте хакінтош кватирками, також не забудьте ознайомитись з карним кодексом, бо вартість MacOS X вже під нього підпадає. А взагалі, ця тема суперечить правилам форуму — тут заборонені розмови про варез та його отримання.