Я не ПРОГРАММЕР, я - КОРИСТУВАЧ!Я - USER, Користувач!!! За допомоги комп'ютера я заробляю на життя та розважаюсь НЕ програмуванням, а ВИКОРИСТАННЯМ програм! Від офісу до цяцьок.
Тепер щодо вчитися... Віндою, не будь пом'янута на ніч Усмішка, треба вчитись КОРИСТУВАТИСЬ, а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж. Як кажуть відчуйте різницю або ж дві великих РІЗНИЦІ!
127.0.0.1 localhost linux.org.ua
а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж.
(баш не рахується)
Цитата: Вітталій від 2009-06-05 17:00:01А питання просте - який лінукс-дистрибутив обрати НОВАЧКУ-КОРИСТУВАЧУ щоб КОРИСТУВАТИСЬ. а не трахати собі голову?І безумовно, щоб з українською чи російською мовою. Вибачте - далеко не повний поліглот! Ангельські шматки глОтаю через раз. DeepStyle - єдиний український дистрибутив, який на сьогоднішній момент все ще підтримується. Недавно вийшла версія 3.1Вважаю, що він найкращий. І ніяких Убунту!
А питання просте - який лінукс-дистрибутив обрати НОВАЧКУ-КОРИСТУВАЧУ щоб КОРИСТУВАТИСЬ. а не трахати собі голову?І безумовно, щоб з українською чи російською мовою. Вибачте - далеко не повний поліглот! Ангельські шматки глОтаю через раз.
Хочу сказати СПАСИБІ і навіть дуже Тепер щодо вчитися... Віндою, не будь пом'янута на ніч , треба вчитись КОРИСТУВАТИСЬ, а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж. Як кажуть відчуйте різницю або ж дві великих РІЗНИЦІ!----------М.: Тут спілкуються українською (див. п. 2.1 правил).
А що, це перевага? :-? Це - перевага, бо не всі програмери на цій планеті. Ну й крім того, таке твердження - чухня повна. Для важності так би мовит. Є й прості лінукс-юзери, й непрості віндовспрограмери. Не треба цієї примітивізації.
Т-сс! Не паліть контору. Я теж хочу, щоб про мене думали як про програмера
Це ви кого програмістом назвали?
незрозумів що поганого у програмістах
поганого нічого, тільки тут більшість не програмісти. я от взагалі програмувати не вмію.
Ну, як приклад, я — системний адміністратор. Дуже не люблю коли мене називають програмістом.