Автор Гілка: Що для КОРИСТУВАЧА?  (Прочитано 4053 раз)

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Re: Що для КОРИСТУВАЧА?
« Відповідей #15 : 2009-06-09 14:19:26 »
Я не ПРОГРАММЕР, я - КОРИСТУВАЧ!
Я - USER, Користувач!!! За допомоги комп'ютера я заробляю на життя та розважаюсь НЕ програмуванням, а ВИКОРИСТАННЯМ програм! Від офісу до цяцьок.
Те ж саме можу сказати про себе.
Але так, щоб нічому не вчитися, ні у чому не розбиратися і щоб усе працювало - теж не вийде. Або, як вже сказали, платіть гроші.
Щодо вибору дістру - на мій погляд будь-який пакетний дистрибутив підійде. Не так вже сильно вони одне від одного відрізняються. Ставив OpenSUSE, Mandriva, Debian, Ubuntu - різниця мізерна.

Вітталій

• Гість
« Відповідей #16 : 2009-06-10 19:52:56 »
Хочу сказати СПАСИБІ і навіть дуже велике усім хто відповів. Два особливих СПАСИБІ модератору і topinambur88. Першому за те що зоставив, другому - за найбільш інформативну відповідь.
Тепер щодо вчитися... Віндою, не будь пом'янута на ніч   :), треба вчитись КОРИСТУВАТИСЬ, а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж. Як кажуть відчуйте різницю або ж дві великих РІЗНИЦІ!
----------
М.: Тут спілкуються українською (див. п. 2.1 правил).
« Змінено: 2009-06-10 20:45:17 від cadca »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #17 : 2009-06-10 20:56:38 »
Дивно, не помічав, що свої знання деяких мов програмування використовую для повсякденного користування Лінуксом (баш не рахується). Щоб я сильно переймався мережами, а тим більше - розбирався в них... та перші роки користування Лінкусом - взагалі на локалхості сидів - які там мережі?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #18 : 2009-06-11 00:15:30 »
Цитата
Тепер щодо вчитися... Віндою, не будь пом'янута на ніч   Усмішка, треба вчитись КОРИСТУВАТИСЬ, а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж. Як кажуть відчуйте різницю або ж дві великих РІЗНИЦІ!

C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
127.0.0.1 localhost linux.org.ua

?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #19 : 2009-06-11 10:18:07 »
а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж.
Не треба. Тільки учитися користуватись. Ну, може, трошки десь полізти ручками в конфіг - не без цього. І не забувати про Гугль.
(баш не рахується)
Чому? Його теж вчити треба щоб користуватис. Це-ж не MS DOS.
« Змінено: 2009-06-11 10:18:38 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #20 : 2009-06-13 13:46:36 »
А питання просте - який лінукс-дистрибутив обрати НОВАЧКУ-КОРИСТУВАЧУ щоб КОРИСТУВАТИСЬ. а не  трахати собі голову?
І безумовно, щоб з українською чи російською мовою. Вибачте - далеко не повний поліглот! Ангельські шматки глОтаю через раз.  :(
DeepStyle - єдиний український дистрибутив, який на сьогоднішній момент все ще підтримується. Недавно вийшла версія 3.1
Вважаю, що він найкращий. І ніяких Убунту!
Чогось у мене він не запускається - а з українських є ще груша - от тільки завантажити ніяк - тому нічого поганого сказати неможу.
Мандріва для новачка саме те.

Мльо

• Гість
« Відповідей #21 : 2009-06-14 21:01:55 »
Хочу сказати СПАСИБІ і навіть дуже
Тепер щодо вчитися... Віндою, не будь пом'янута на ніч   :), треба вчитись КОРИСТУВАТИСЬ, а от щоб користуватись Лінуксом - требаще й учитись програмувати та принципам мереж. Як кажуть відчуйте різницю або ж дві великих РІЗНИЦІ!
----------
М.: Тут спілкуються українською (див. п. 2.1 правил).

А що, це перевага? :-? Це - перевага, бо не всі програмери на цій планеті. Ну й крім того, таке твердження - чухня повна. Для важності так би мовит. Є й прості лінукс-юзери, й непрості віндовспрограмери. Не треба цієї примітивізації.

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #22 : 2009-06-14 22:01:32 »
А що, це перевага? :-? Це - перевага, бо не всі програмери на цій планеті. Ну й крім того, таке твердження - чухня повна. Для важності так би мовит. Є й прості лінукс-юзери, й непрості віндовспрограмери. Не треба цієї примітивізації.
Т-сс! Не паліть контору. Я теж хочу, щоб про мене думали як про програмера  :D

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #23 : 2009-06-15 01:03:09 »
Т-сс! Не паліть контору. Я теж хочу, щоб про мене думали як про програмера  :D
Це якась не та контора:

Це ви кого програмістом назвали?  >:(
незрозумів що поганого у програмістах :o
поганого нічого, тільки тут більшість не програмісти. я от взагалі програмувати не вмію.
Ну, як приклад, я — системний адміністратор. Дуже не люблю коли мене називають програмістом.
Діалог звідси.