Маю такі питання по ньому:1. Що таке "Примусові параметри рядка" в параметрах?
2. Чи можливо завжди групувати, навіть якщо в мене всього 2 задачі?
3. Чи можливо прибрати написи біля іконок задач?
Цитата: Romio від 2009-11-09 13:26:282. Чи можливо завжди групувати, навіть якщо в мене всього 2 задачі?Так, це типова поведінка. Якщо не подобається, можна клацнути правою кнопкою і скасувати групування.
Цитата: yurchor від 2009-11-09 18:58:55Цитата: Romio від 2009-11-09 13:26:282. Чи можливо завжди групувати, навіть якщо в мене всього 2 задачі?Так, це типова поведінка. Якщо не подобається, можна клацнути правою кнопкою і скасувати групування.Ні, маю на увазі, як я всього два вікна дельфіна відкрию, то вони не групуються, а поруч лежать. Лише коли заповниться вся панель, тоді групуються. Але в будь-якому разі дякую, Stasks якраз хороша штука. Ще б можна було в неї закидати піктограмки, взагалі було б чудово. Бо тричі бачити, скажімо, Амарок на панельці це трішки не юзабельно (швикий запуск, панель задач, і ще й іконка в системному лотку). Треба це все діло спрощувати.
Так, мабуть. Але ви по-перше можете за допомогою F3 поділити вікно Dolphin на бажану кількість частин, а по-друге позначити піктограми, які буде приховано у лотку (на панельку ви їх самі закидали, тут вам ніхто не поможе). Піктограми можна міняти у властивостях віджета програми (клацніть на піктограмі у вікні властивостей і вкажіть потрібну).Все ж спробуйте Daisy, може це те саме, що вам треба?