Автор Гілка: Віджет "Менеджер задач" KDE4  (Прочитано 1976 раз)

Відсутній Romio

• Дописувач
  • **
  • дописів: 70
Маю такі питання по ньому:
1. Що таке "Примусові параметри рядка" в параметрах?
2. Чи можливо завжди групувати, навіть якщо в мене всього 2 задачі?
3. Чи можливо прибрати написи біля іконок задач?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Віджет "Менеджер задач" KDE4
« Відповідей #1 : 2009-11-09 18:58:55 »
Маю такі питання по ньому:
1. Що таке "Примусові параметри рядка" в параметрах?
Це коли місця досить, щоб розмістити програми в один рядок, але ви все одно хочете у два чи три рядки.

Так, це типова поведінка. Якщо не подобається, можна клацнути правою кнопкою і скасувати групування.

3. Чи можливо прибрати написи біля іконок задач?
Так, встановіть плазмоїд Stask, вилучіть звичайний плазмоїд керування задачами і вставте Stask, або просто встановіть Daisy.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Romio

• Дописувач
  • **
« Відповідей #2 : 2009-11-09 20:53:36 »
Так, це типова поведінка. Якщо не подобається, можна клацнути правою кнопкою і скасувати групування.
Ні, маю на увазі, як я всього два вікна дельфіна відкрию, то вони не групуються, а поруч лежать. Лише коли заповниться вся панель, тоді групуються. Але в будь-якому разі дякую, Stasks якраз хороша штука. Ще б можна було в неї закидати піктограмки, взагалі було б чудово. Бо тричі бачити, скажімо, Амарок на панельці це трішки не юзабельно (швикий запуск, панель задач, і ще й іконка в системному лотку). Треба це все діло спрощувати.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #3 : 2009-11-09 21:03:32 »
Ні, маю на увазі, як я всього два вікна дельфіна відкрию, то вони не групуються, а поруч лежать. Лише коли заповниться вся панель, тоді групуються. Але в будь-якому разі дякую, Stasks якраз хороша штука. Ще б можна було в неї закидати піктограмки, взагалі було б чудово. Бо тричі бачити, скажімо, Амарок на панельці це трішки не юзабельно (швикий запуск, панель задач, і ще й іконка в системному лотку). Треба це все діло спрощувати.
Так, мабуть. Але ви по-перше можете за допомогою F3 поділити вікно Dolphin на бажану кількість частин, а по-друге позначити піктограми, які буде приховано у лотку (на панельку ви їх самі закидали, тут вам ніхто не поможе). Піктограми можна міняти у властивостях віджета програми (клацніть на піктограмі у вікні властивостей і вкажіть потрібну).

Все ж спробуйте Daisy, може це те саме, що вам треба?
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Romio

• Дописувач
  • **
« Відповідей #4 : 2009-11-10 00:14:13 »
Так, мабуть. Але ви по-перше можете за допомогою F3 поділити вікно Dolphin на бажану кількість частин, а по-друге позначити піктограми, які буде приховано у лотку (на панельку ви їх самі закидали, тут вам ніхто не поможе). Піктограми можна міняти у властивостях віджета програми (клацніть на піктограмі у вікні властивостей і вкажіть потрібну).
Все ж спробуйте Daisy, може це те саме, що вам треба?
Ну, я користуюсь табами в дельфіні, це просто приклад був, що не групує все-таки схожі задачі, якщо є місце в панелі.
Daisy хороша спроба відтворити док MacOS X, але хто користувався ним і daisy зразу бачить різницю. Але основний мінус daisy -- що її не можна вставити в панель, лише окремим віджетом. Або, з іншого боку, в неї не можна вставляти віджети. Ну все ж-таки поки найкращий варіант.