Автор Гілка: Чи є такі програми  (Прочитано 3604 раз)

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Чи є такі програми
« : 2010-01-03 11:09:55 »
Доброго всім дня панове у мене до вас таке питання. Чи є такі програми якими я міг користуватись у лінукс, а саме:
1. Для професійного програвання музики, а саме DJ-програм типу Traktor? Так як mixx несподобався...
2. Відео конвертер яким можна було створювати обложки диску (ну меню), а також конвертер щоб форматувати всі відео формати в такі як 3gp, mp4 (для мобільного телефону)....
3. Чи є такий (не вважайте дурнем) антивірус на лінукс -  для windows. Тобто утиліта для перевірки windows-a з лінукса.
4. Будильник
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

roman-pikalyuk

• Гість
Re: Чи є такі програми
« Відповідей #1 : 2010-01-03 11:23:31 »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2010-01-03 12:32:45 »
2. 2mandvd. Старіший mandvd теж нічого.
3. klamav у якості GUI до clamav
4. at & cron  ;D

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #3 : 2010-01-03 13:08:01 »
Можна ще подумати, але поки такий план...

1. Wine - TRAKTOR 3.0 - 3.5 згори пополам емулюються
2. 2mandvd
3. clamav
4. Evolution

P.S. Totem  не програє 3gp (відео йде, а звуку нема)... Йде пошук плагіну і нічого не знаходить :-[
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2010-01-03 13:46:25 »
Evolution у якості будильника?  :o

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #5 : 2010-01-03 14:40:55 »
Цитата
Evolution у якості будильника?
Чому тут дивуватись :o

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2010-01-03 14:56:31 »
Та ні, нічого. Функції поштаря, адресної книга, органайзера там другорядні. Насправді його було створено як будильник з преферансом та поетесами. Це усі інші його неправильно вважають за Personal Information Manager.
« Змінено: 2010-01-03 14:57:09 від Praporshic »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #7 : 2010-01-03 16:15:36 »
P.S. Totem  не програє 3gp (відео йде, а звуку нема)... Йде пошук плагіну і нічого не знаходить :-[
Всякі нестандартні формати дивлюся консольним mplayer. Якщо він не бере, то далі не шукаю.
« Змінено: 2010-01-03 16:16:02 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #8 : 2010-01-03 16:54:49 »
Цитата
Та ні, нічого. Функції поштаря, адресної книга, органайзера там другорядні. Насправді його було створено як будильник з преферансом та поетесами. Це усі інші його неправильно вважають за Personal Information Manager.

Я й не вважаю їх другорядними, просто використовувати kde-шний будильник під гномом, нехочу, а так використовую програму на всі 100%... Менше ресурсів і всякої  фонової беліберди. ;) І мені доволі комфортно так...  (поштаря, адресної книга, органайзера, з фунцією нагадування ). Все налаштовується як то кажуть невідходячи від каси...

Цитата
Всякі нестандартні формати дивлюся консольним mplayer. Якщо він не бере, то далі не шукаю.
Проблему вирішив замінивши mplayer на smplayer

P.S. Хто звас використовував Traktor в Лінуксі... А то незнаю як його установити :-[

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #9 : 2010-01-03 16:59:02 »
mandvd невдається встановити, одна бібліотека просить іншу та іншу...Коли встановлюєш всі залежності поставити той пакунок невдається... скаржиться на те що відсутні певні пакунки - хоча вони встановлені... Можливо є якісь конвертори  wine - типу?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #10 : 2010-01-03 17:46:32 »
Що означає "wine-типу"? mandvd - найпростіший з того, що мені траплялося. Ще є купа програм для DVD-авторингу, у тому числі - консольних.

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #11 : 2010-01-03 19:41:02 »
Edit:
wine-типу
Програм для офтопіку, але які можна використовувати в лінуксі.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #12 : 2010-01-03 21:51:32 »
Edit:
wine-типу
Програм для офтопіку, але які можна використовувати в лінуксі.
А нащо тоді Linux?

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • Філософ
« Відповідей #13 : 2010-01-04 00:57:36 »
Цитата
А нащо тоді Linux?

ЕЕ... і так зразу прямолінійно... Нада :)Ну можливо щоб і використовувути їх і в лінуксі ;)... Не все те зло що на віндовс написане. Є і хороші  програми... І мені конвертер треба, і я  нехочу перезавантажувати весь комп'ютер... коли це необхідно.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2010-01-04 01:36:34 »
Так, прямолінійно. Якщо треба працювати - береш найзручніший інструмент, і у цьому нема нічого поганого. Проблема в тому, що:
1. під wine може не працювати, або працювати з помилками.
2. при спробі поскаржитись на щось розробникам вони відверто посилають, і цілком праві.

Власне, що саме не пішло з 2mandvd? Як ви його ставили? Який дистрибутив? У Debian я підключив debian-multimedia та встановив однією командою разом з усіма залежностями.