[global]workgroup = HOMECLANnetbios name = Slackwareserver string = Samba Server security = sharesmb passwd file = /etc/samba/passwdencrypt passwords = yesunix charset = koi8-rdisplay charset = koi8-rdos charset = cp866hosts allow = 192.168.0.1 127.[Only_root] comment = PC Directories path = /home/admin public = no writable = no[public] comment = xlam path = /home/shara public = yes writable = yes
Для новеньких: заюзайте SWAT - веб-пика для Самби. Там розбиратися легше. Працює на 901-му порті.
Цитата: Owl від 2009-03-16 21:43:18Для новеньких: заюзайте SWAT - веб-пика для Самби. Там розбиратися легше. Працює на 901-му порті.Дякую але я не використовую X Тім паче я за ціль тримаю ні як можно швидше і простіше налаштувати,а розібратися як воно працює,мене просто треба підштовхнути
Дякую але я не використовую X
Цитата: xasan від 2009-03-16 22:29:15Дякую але я не використовую Xelinks? Чи там до біса js?
4 - Зауважте, що на рівні безпеки user всі користувачі повинні бути зареєстровані в системі (adduser). Це, нажаль, вимагає від каси відійти.
Ні, не повинні, це не домен. Юзери повинні бути лише в пінгвіні.1 - Робите useradd для всіх, кому потрібно.2 - В сваті заходите до розділу passwords і додаєте тих-же юзерів.3 - У властивостях шари прописуєте, що вона належить певним юзерам із списку тих, що ви додали..4 - Можна додавати групи юзерів, для цього є символ @ (вареник)