Перевірте меню і каталоги зі скриптами і втулками. Міркування з цього приводу ось на форумі.Окрім того є окремий скрипт Flames.
На форумі, на який я послався, описувалася та сама проблема, що й у Вас, тільки під кватирками. Ідеї, які були там висловлені: перевірити, чи не "втік" бува ефект в якесь інше меню з меню Video (там і приклад був такого самовільного переміщення); є два каталоги, в яких зберігаються практично всі ефекти Gimp-а; в Лінуксі це~/.gimp-2.x/plug-ins~/.gimp-2.x/scriptsварто перевірити, чи є там файл відповідного ефекту; якщо нема, то спробувати виколупати його з інсталяції GAP-а вручну (або перевстановити GIMP і GAP з видалянням вручну всіх каталогів ~/.gimp-2.x), якщо є, але не з’являється в жодному меню, то, значить, конфліктує з якимось іншим ефектом; тоді залишається шукати конфлікт або див. попередній пункт.Щось таке.P.S. Flames, всупереч написаному на сторінці втулка, працює в GIMP-і 2.6. Меню Фільтри —> Anim —> Flames...
В даний час зіпхнув скрипт Animated Fire у потрібний каталог і цей ефект з’явився в Фільтри-Анімація-Animated Fire. Те саме я можу зробити з скриптом Flames.Цікаво чи вдасться добитись щоб була так як на зображенні,
у вас таке є?
Цитата: Vendetta від 2010-03-11 15:00:26В даний час зіпхнув скрипт Animated Fire у потрібний каталог і цей ефект з’явився в Фільтри-Анімація-Animated Fire. Те саме я можу зробити з скриптом Flames.Цікаво чи вдасться добитись щоб була так як на зображенні, Так і має бути: встановлення втулків і скриптів — це лише закидання їх у відповідний каталог. Тому завжди можна руцями знести/відновити.Цитата: Vendetta від 2010-03-11 15:00:26у вас таке є?У мене немає GAP — я далекий від анімації. Задля перевірки ліньки встановлювати.