А в чому, власне, питання?Ви б замість жалостей написали назву дистрибутива, версію cdrkit, назву пристрою для записування… Помилки, які пише у консоль, наприклад, k3B.
Не знаю... Ніколи таких проблем не було: записував, витирав, записував... Ніяких проблем. Та сама версія cdrkit (1.1.9).Взагалі, жалійтеся в вашу Ubuntu. Там дуже дружня спільнота: допомогти не допоможуть, але втішать...
Теж є проблеми з записом ДВД-РВ, нормально форматує їх тільки dvd+rw-format -force /dev/dvd
А на ЛОУ годинники переводять?
Є тріал версія Nero для лінукс. Може варто спробувати для цікавості.Ще як варіант спробувати growisofs.
Якщо це допоможе, були такі самі пролеми на Ubuntu 9.10, коли поставив Мінт - все норм.ЗІ: Не думаю, що проблема в програмі - записувачі, я тоді 3 чи 4 перепробував - один результат.ЗІІ: А на ЛОУ годинники переводять?
А хіба к3б не growisofs використовує? що там в мене на скріні в 4-му рядку пише?
Цитата: Vendetta від 2010-03-28 18:59:22А хіба к3б не growisofs використовує? що там в мене на скріні в 4-му рядку пише?Воно його якось не так використовує. Радять в таких випадках писати через консоль.