Автор Гілка: KTorrent. Користувач/Медеджер черги  (Прочитано 1249 раз)

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
Поясніть,  будь ласка, Чому при запуску торренттрафіку одні торренти керуються користувачем - інші менежером черги? Шо краще? Як це використати для збільшення кількості роздач? Чи можна налштувати KTorrent. щоб відображались лиш реально, в даний момент часу, активні торренти. а не всі, які готові роздавати? Як, скажімо, в м'ю Торрент чи Трансмісіон.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: KTorrent. Користувач/Медеджер черги
« Відповідей #1 : 2010-09-02 08:59:36 »
Параметри -> Налаштувати KTorrent
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
« Відповідей #2 : 2010-09-02 21:17:03 »
Дякую. Я знаю, де налаштовується KTorrent. Якщо менеджер черги існує лиш для того, щоб користувач міг на свій розсуд роставляти торенти, то питання можна важати закритим.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #3 : 2010-09-02 21:29:36 »
Дякую. Я знаю, де налаштовується KTorrent. Якщо менеджер черги існує лиш для того, щоб користувач міг на свій розсуд роставляти торенти, то питання можна важати закритим.
Результату, який вам потрібен, можна легко досягти за допомогою сторінки керування звантаженнями. Саме тому я і запропонував вам скористатися налаштуваннями. Подумайте трошки: там є всі пункти, які у сукупності нададуть вам змогу отримати потрібну вам ситуацію. Я роздавав на каналі 1 МБ/с багато торентів одразу, але, чесно кажучи, не бачу сенсу роздавати щось розміром більше 1 ГБ на швидкості нижче 100 КБ/с (це якесь садо/мазо буде). Якщо не можете роздавати зі швидкістю 100 КБ/с, краще тупо запхати на якийсь letitbit...

Off-topic:
Довільне порушення правил правопису це нова мода? Порушують правила буквально всі люди від 14 до 19 років: медалісти, мамині доці, розумні і талановиті молоді люди (хоча є і приємні винятки)... Ви вже домовтеся і порушуйте якось системно, а? Може з цього вийде якийсь новий сленг чи навіть мова.
« Змінено: 2010-09-02 21:31:14 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you