Автор Гілка: Встановлення 2 + n  (Прочитано 1329 раз)

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
Встановлення 2 + n
« : 2010-09-13 21:59:25 »
При встановленні 3-ї та 4-ї операційних систем, навіть коли інсталятор "бачить" всі ОС. інколи "не бачить", попередньовстановлена система не відображається в меню запуску. такої проблеми немає лиш з Убунту 09.04 та Грушею будь-яких редакції. Як уникнути цього в подальшому?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Встановлення 2 + n
« Відповідей #1 : 2010-09-14 00:36:41 »
Це скільки операційних систем треба переставити, щоб таке виявити? Ви, певне, отримуєте від цього процесу несказанне задоволення.
VirtualBox
« Змінено: 2010-09-14 00:37:15 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
« Відповідей #2 : 2010-09-14 17:40:03 »
Це скільки операційних систем треба переставити, щоб таке виявити? Ви, певне, отримуєте від цього процесу несказанне задоволення.
VirtualBox

Такі да :) Лінукс для мене, як перше кохання. Встановив, побачив, полюбив на все життя, навіть, якщо не можу встановити.
Якщо без пафосу, то намагаюсь підібрати 3-5 операційних систем, які демонструють всі можливості, зручності та переваги ВПЗ. Бо не все світу, що у вікнах.  ;) Буду радий почути думки інших наших лінуксівців орг юей, щодо такого лінукс набору. Вашу також.
VirtualBox? От встановлю ще одну ОС і займусь віртуальними машинами.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2010-09-14 18:08:08 »
Ні, ви спочатку займіться віртуальною машиною, а потім ставте ще одну і скільки завгодно більше ОС.
Для демонстрації всіх переваг ВПЗ вам достатньо однієї ОС з великим онлайн репозиторієм, скажімо Debian, під якою все те ВПЗ і стоятиме. А ставити декілька збірок - лише для того, щоб порівняти і вибрати уподобану для постійної роботи.
« Змінено: 2010-09-14 18:08:52 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #4 : 2010-09-16 17:20:00 »
При встановленні 3-ї та 4-ї операційних систем, навіть коли інсталятор "бачить" всі ОС. інколи "не бачить", попередньовстановлена система не відображається в меню запуску. такої проблеми немає лиш з Убунту 09.04 та Грушею будь-яких редакції. Як уникнути цього в подальшому?

Який саме у вас завантажувач встановлено?
Linux. The future is open.