Автор Гілка: Комп сам перезапускаєстья.  (Прочитано 2392 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Комп’ютер приблизно раз на добу самостійно перезапускається.  Що може бути причиною?
Перегрів? Хакерські атаки? Збої у системі?

Збоїв у живленні не помітив, він харчуєтсья від УПС, але коли пропадає струм, то той упс до лампочки, комп одразу відлючаєтья. Це мабуть инша проблема, але хто зна, може пов’язано.
« Змінено: 2011-01-17 15:21:25 від vitre »

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
Re: Комп сам перезапускаєстья.
« Відповідей #1 : 2011-01-17 16:06:06 »
Було подібне через перегрів. Перевіряйте для початку температуру.
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #2 : 2011-01-17 18:19:03 »
lm-sensors стане у нагоді, але якщо той упс нормально не функціонує, то, може, пропускає періодичні стрибки напруги.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #3 : 2011-01-17 23:18:39 »
але якщо той упс нормально не функціонує, то, може, пропускає періодичні стрибки напруги.
До речі, так. Якщо не температура, то спробуйте під'єднати до прямої лінії живлення, бо цілком імовірно.

Відсутній noobie

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
« Відповідей #4 : 2011-01-18 17:54:48 »
Якщо упс не рятує коли електрика вибиває, то замініть батарею, при тому що у вас є зараз, я сильно сумніваюсь що він і від стрибків напруги рятує.
У мене була подібна річ, спочатку раз на добу, потім кілька разів, не було можливості занести в ремонт. поніс коли вже він вмикався на 10-15хв до наступного перезавантаження. Проблема виявилась банальна, 4 конденсатори вздулись на мамці, от і вся проблема. тобто перезавантаження нізтого ні з сього то все здохлі конденсатори мамки. Занесіть на перевірку в ПК майстерню свого міста, можливо у вас теж саме.