Автор Гілка: Compiz standalone; lxde. Купка питань.  (Прочитано 1666 раз)

Відсутній unknown

• Графоман
  • дописів: 256
  • Tux файний хлопака
Питання будуть про налаштування системи: окремо компіз + потрібні елементи, окремо по lxde.

LXDE (lubuntu)

1. Не можу налаштувати клавіатуру і мишу штатним інструментом "клавіатура і миша", як я не змінював там параметри - нічого не дало.
Наскільки зрозумів, ці налаштування містяться в
/home/user/config/lxsession/Lubuntu/desktop.conf
і
/etc/xdg/lxsession/Lubuntu/desktop.conf

значення:

[Mouse]
AccFactor=100
AccThreshold=40
LeftHanded=0

[Keyboard]
Delay=200
Interval=60

зміна цих значень також нічого не дала.

напорпав xset, зробив автостарт "xset r rate 200 55", то хоч швидкість повторення клавіш вдалось змінити. Мишу так і не налаштував.

2. Деякі нотифікації вилазять за межі екрану, десь на третину. Не знаю як вирішити. Також не показуються повідомлення про доступні оновлення, хоча, коли відкриваю "менеджер оновлень", вони там є.

3. Не знаю, як збільшити розмір мініатюр файлів зображень в openbox, хочеться до 96 п.

Compiz. Декілька невирішених питань.
1. Не показує шапки вікна (тієї смуги, де заголовок, закрити, мінімізувати і т.п.) Якби був емеральд, то питання цим би вирішилось.
2. Ні вийти, ні перезавантажити, ні вимкнути. Не працює "вихід", той що на панелі і в меню. Воно доступне, але не реагує. Значить треба щось дописати в параметри сесії. Поки-що стоїть таке:[/size][/color]
compiz ccp &
lxpanel --profile Lubuntu &
nm-applet &
xscreensaver -no-splash &
xfce4-power-manager &
pcmanfm --desktop --profile lubuntu &
/usr/lib/policykit-1-gnome/polkit-gnome-authentication-agent-1
3. Щодо nm-applet. В сесії "lubuntu" все нормально, значок і діалог "мережі" виглядають відповідно до налаштувань теми, а коли сесія compiz, то значок аплета інший, і діалог страшненький. Десь же воно бере параметри вигляду.
cat /dev/ass > /dev/head

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
Re: Compiz standalone; lxde. Купка питань.
« Відповідей #1 : 2011-12-06 09:40:41 »
З приводу миші в меню є Openbox configuration manager в якому є убога вкладка "Миша".
А з приводу рамок вікон наприклад http://forum.ubuntu.ru/index.php?topic=21408.0