Автор Гілка: Wine i Windows Installer 3.1  (Прочитано 3645 раз)

Відсутній StarWolf

• Кореспондент
  • дописів: 109
  • Олхімік
Wine i Windows Installer 3.1
« : 2009-01-22 21:15:26 »
Привіт)
Заздалегідь вибачаюся, якщо створив тему не там де потрібно. :-[
Отже проблема полягає в наступному: для встановлення MS .NET Framework версії 2.0 (і не тільки для нього) мені потрібно поставити на систему Windows Installer v.3.0 і вище.  8-)
Оскільки для завантаження версії 3.0 потрібно проходити валідацію ОС. Я декілька разів (щоб посміятися) спробував її пройти, і мої сумніви підтвердилися - Майкрософт не може перевірити мого Ubuntu (хтоб міг подумати, авжеж? ;D). І тут виявилося, що в сусідній гілці (хз як воно там зветься) є версія 3.1 і для її завантаження валідацію проходити не потрібно.  Нарешті, завантаживши WI я  запустив  встановлення (подумки я вже радів) і тут  вона гордо вивела в прекрасному сірому віконці із не менш прекрасною піктограмкою з білим хрестиком та червоним кружечком під ним: "Setup cannot update your Windows Installer files because the language installed on your system is different from the update language."
Тому прошу Вас пояснити мені, що робити з тою мовою - це раз, і по-друге - не пропонуйте встановленя фреймворку через winetricks, бо дана латка для вінди потрібна не лише фреймворку тай він (холера) цим способом не встановлюється.

Як же мені встановити WI v.3.0? :'(
[Arch Linux] [Awesome WM]

Praporshic

• Гість
Re: Wine i Windows Installer 3.1
« Відповідей #1 : 2009-01-22 21:53:04 »
Привіт)
Заздалегідь вибачаюся, якщо створив тему не там де потрібно. :-[
Отже проблема полягає в наступному: для встановлення MS .NET Framework версії 2.0 (і не тільки для нього) мені потрібно поставити на систему Windows Installer v.3.0 і вище.  8-)
Щоб встановити .Net Framework будь-якої версії доведеться встановлювати офтопік. Точніше, встановити його вдасться, але працювати воно все одно не буде. З WI ніби так само. Детальніше можна подивитись на appdb.winehq.org

Відсутній StarWolf

• Кореспондент
  • дописів: 109
  • Олхімік
« Відповідей #2 : 2009-01-23 00:03:26 »
Справа дещо просунулася з допомогою wine-doors. Фреймворк вже не питає про WI. В вайн-дорз немає третього інсталлера, але другий якимось чином все врегулював. Єдине що здивувало - вайн-дорз перемикає версію Вікон.
« Змінено: 2009-01-23 00:04:37 від StarWolf »
[Arch Linux] [Awesome WM]

keithfay

• Гість
« Відповідей #3 : 2015-07-08 22:22:38 »
Можемо спробувати це рішення, якщо вам підходить Windows XP.