Привіт)
Заздалегідь вибачаюся, якщо створив тему не там де потрібно.
Отже проблема полягає в наступному: для встановлення MS .NET Framework версії 2.0 (і не тільки для нього) мені потрібно поставити на систему Windows Installer v.3.0 і вище. 8-)
Оскільки для завантаження версії 3.0 потрібно проходити валідацію ОС. Я декілька разів (щоб посміятися) спробував її пройти, і мої сумніви підтвердилися - Майкрософт не може перевірити мого Ubuntu (хтоб міг подумати, авжеж?
). І тут виявилося, що в сусідній гілці (хз як воно там зветься) є версія 3.1 і для її завантаження валідацію проходити не потрібно. Нарешті, завантаживши WI я запустив встановлення (подумки я вже радів) і тут вона гордо вивела в прекрасному сірому віконці із не менш прекрасною піктограмкою з білим хрестиком та червоним кружечком під ним: "Setup cannot update your Windows Installer files because the language installed on your system is different from the update language."
Тому прошу Вас пояснити мені, що робити з тою мовою - це раз, і по-друге - не пропонуйте встановленя фреймворку через winetricks, бо дана латка для вінди потрібна не лише фреймворку тай він (холера) цим способом не встановлюється.
Як же мені встановити WI v.3.0?