а флеш-карту там вставляти нема куди )
Політ від 21.08.2002, портований під Virtual PascalАрхів RAR - 279 КБ, розпакований - 774 КБЦей порт зробив Юра Бенеш, розробник ОС StormDOS. В архіві лежить EXE-шник оригінального Польоту, а також EXE-шник і вихідні тексти порта. Портований Політ працює трохи швидше і займає менше місця. Старий ПолітАрхів ZIP - 84 КБ, розпакований - 170 КБПоліт, яким він був до переписування. В принципі він поки що може більше, ніж новий, бо корисних програм під нього написано більше (простенький файл-менеджер, переглядачі текстів і BMP-картинок, годинник, калькулятор виразів, утилітка пошуку файлів, простенький плеєр музики, а також демка з 3D-кубиком . Але він добряче глючить .
У мене є 486DX2 50Mhz 4MB ram notebook із встановленим win95 (страшне видовище). І я хочу туди консоль лінухову. Але є одна проблема - флоп не працює. Міг би закатати туди через нуль-модем якусь інфу, але як поставити Лінух на таку машину я не уявляю, може хтось підкаже?
Інший варіант - поставити Політ (Архів ZIP - 677 КБ, розпакований - 1 508 КБ). У такому вигляді не влізе, але можна попросити автора старішу версію, яка має бути меншою. Але для нього потрібен ще й ДОС.