OC RH 9.0Написав невеликий код на С.виконав gcc proga.ca rjkb dbrjye. ./a.out - отримую Segmentation Error.Я гадаю потрібно компілювати з якимись особливими директвами, а от які не знаю.Не підкажите???
Хоч в мене є така підозра, що коли ми побачимо код - половина форуму лусне зосміху
<OFFTOP>Цитата: serg_ik від 2005-12-27 12:46:59Хоч в мене є така підозра, що коли ми побачимо код - половина форуму лусне зосміху Не факт. Розумні люди здогадаються, що людина вчиться і або спробують допомогти, або ж проігнорують, не маючи часу чи необхідних знань.</OFFTOP>
Як це можна не мати необхідних знань з програмування на С?!!Ми ж тут говорим про відкрите програмне забезпечення, а як можна про ньго говорити, не знаючи тієї ж С?
Нмв помилка сегментації виникає із-за того, що функція десь вилізла за межі виділеної їй пам'яті в стеку. А за нею що? Правильно, адреса повернення. А програма її затирає, і що має робити система, бачачи замість коректної адреси якийся мотлох? Викидає сегфолт. Цим і користуються хакери, які роблять експлойти. Мораль - завжди перевіряйте межі вказівників!
Це ще й Python/shell/perl/etc. Це знання англійської та мережевих протоколів, апаратного забезпечення й біс-його-зна-що-ще.
І те що хтось знає С, а хтось ні не дає першому права ані на мить зверхнього чи зневажливого ставлення до другого.
О!!!Це вже цікавенько...Можна звідси подетальніше?Яким чином хакер може добратись до "core"?Це що за дюра в лінуксі?