Автор Гілка: Про компілятор egcs...  (Прочитано 3342 раз)

Відсутній TwisteR

• Новачок
  • *
  • дописів: 8
  • Gentoo UZver
Вітаю! Хто може порадити, де можна дістати зібраний (бінарні файли) варіант компілятора egcs, бажано версії 1.1.2 (але підійде будь-яка). Я знайшов його джерельні коди, але не можу їх зібрати, мабуть через новий GCC (відносно 1999 року, коли вийшла вказана версія egcs). У мене є джерельні коди кількох программ, які треба модифікувати, вони збирались саме задопомогою egcs. Намагався відкомпілювати іх іншими компіляторами - не виходить - з`являеться близько трьох сотень помилок різного роду. Тому я вирішив, що легше буде знайти старий компілятор, ніж виправляти таку купу помилок (які, можливо, потягнуть за сбою інші...) Допоможіть, будьласка! Буду щиро вдячний :)
The more I learn about Linux the more transparent everything becomes...

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Про компілятор egcs...
« Відповідей #1 : 2006-08-02 16:15:09 »
http://rpm.pbone.net/index.php3?stat=3&search=egcs-1.1.2*86.rpm&Search.x=0&Search.y=0&simple=2&dl=80&sr=1&field%5B%5D=2&srodzaj=4
[Fedora Linux]

Відсутній TwisteR

• Новачок
  • *
  • дописів: 8
  • Gentoo UZver
« Відповідей #2 : 2006-08-02 19:26:39 »
Дякую, пане Володимире! Я звик до системи установки ПЗ у Дженту, тому не здогадався пошукати RPM (мiзки не в той бiк працюють :) ). Встановив на Suse 10, але тепер маю iншу проблему: коли намагаюсь скомпiлювати найпростiший файл, gcc пише:
gcc: Internal compiler error: program cpp got fatal signal 11 Ввiмкнення режиму -v також не допомагає:
GNU CPP version egcs-2.91.62 19990224 (egcs-1.1.2 pre-release-2) (i386 Linux/ELF)
#include "..." search starts here:
#include <...> search starts here:
 /usr/local/include
 /usr/lib/gcc-lib/i386-redhat-linux/egcs-2.91.62/include
 /usr/include
End of search list.
gcc: Internal compiler error: program cpp got fatal signal 11

Може хтось порадить, що робити?
The more I learn about Linux the more transparent everything becomes...

Відсутній intracer

• Новачок
  • *
  • дописів: 35
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #3 : 2006-08-02 21:13:05 »
А вам не здається  :-? що таке рішення допоможе лише коли ви маєте повністю всі бінарні залежності  (необхідні бібліотеки) для вашої старезної версії компілятора?

Ваші проги дуже секретні? Можете показати, що вас так налякало при їх компіляції?  ;)

« Змінено: 2006-08-02 21:14:51 від intracer »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #4 : 2006-08-03 12:32:08 »
Дякую, пане Володимире! Я звик до системи установки ПЗ у Дженту, тому не здогадався пошукати RPM (мiзки не в той бiк працюють :) ).

egcs - це була RH-івська розробка і він використовувався в основнову тільки в RH і похідних від нього дистрибутивах. Я в свій час пережив багато веселих моментів з цим компілятором (які пояснюються бікувочкою "e" в назві). :-)

Цитата
gcc: Internal compiler error: program cpp got fatal signal 11
Може хтось порадить, що робити?

Якби ви користувалися RH чи Fedora, я б порадив встановити відповідні compat-* бібліотеки. Щоправда я не знаю, які вам підійдуть. :-/

http://rpm.pbone.net/index.php3?stat=3&search=compat-*86.rpm&Search.x=0&Search.y=0&simple=2&dist%5B%5D=47&dist%5B%5D=44&dist%5B%5D=41&dist%5B%5D=37&dist%5B%5D=31&dist%5B%5D=28&dist%5B%5D=2&dist%5B%5D=3&dist%5B%5D=4&dist%5B%5D=42&dist%5B%5D=36&dist%5B%5D=35&dl=80&sr=1&field%5B%5D=2&srodzaj=4
[Fedora Linux]