Автор Гілка: невеличке питання по KDevelop  (Прочитано 2507 раз)

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
Привіт всім! Підскажіть будь ласка як заставити з'явитись в KDevelop випадаючий список як на малюнку який я прикріпив. Бо коли пишеш "." або "->" (в C++) і з'являється список функцій, змінних цього класу то набагато легше програмувати. Вчу зара Qt, а в ньому кожен віджет має багато функцій та методів і кожний раз лізти в документацію і дивитись, що там далі не зручно.  Наперед вдячний!
« Змінено: 2007-05-25 01:30:09 від UA_Igor »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: невеличке питання по KDevelop
« Відповідей #1 : 2007-05-25 01:47:58 »
Project -> Project Options -> C++ specific -> the tab code completition -> Add persistent class store

KDevelop не користуюсь - перші два посилання в гуглі на запит KDevelop completiion. В vim C-n, але воно там трохи по-іншому працює.

А взагалі, use faq: http://www.kdevelop.org/mediawiki/index.php/FAQ#Code_Completion_FAQs
« Змінено: 2007-05-25 02:22:35 від Cthulhu »

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
« Відповідей #2 : 2007-05-25 10:41:12 »
Дякую!  :)

Відсутній Andriy

• Новачок
  • *
  • дописів: 22
« Відповідей #3 : 2007-09-15 15:43:24 »
Добрий день у мене виникло таке питання я почав працювати з kdevelop designer, створиив форму елементи кенрування ы за програмувати ъх, але при спробы створити сторынку з кодом(файл -> новий -> с++ Source File/Header File/Main-File) зявлдяється вікно яке знаходиться у доданому файлі.
В мене система Мандріва 2007.1 весія kdevelop 3.4.0, я так розумію треба якось доставити файли яких невистачає, але як і де їх узяти на тому диску де дистр через команду urpmi пише що все вже встановлено