Автор Гілка: Читання XML документів MS Word.  (Прочитано 6165 раз)

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
Re: Читання XML документів MS Word.
« Відповідей #15 : 2008-08-17 22:14:17 »
Не відміняв, але GTK... воно все якесь криве й недороблене по зрівнянню з іншими.
Товсто, товсто. Два тижні мотіфотерпапії або місяць тактікля вам допоможуть.

Можна, доречі, Jython/Swing.
Ну ви зрозуміли, так?=)

Відсутній BM

• Кореспондент
  • дописів: 162
  • SUSE Linux Products GmbH
« Відповідей #16 : 2008-08-18 19:49:18 »
Можна, доречі, Jython/Swing.
Ну ви зрозуміли, так?=)
Ні, не зрозумів.

А що ви там такого поганого угледіли ліпити код на Python або Groovy або Ruby, а GUI ваяти на Swing? Складні GUI ліпляться повністю в дистрибутований пакет в тому-ж NetBeans власне за лічені години з робочим кодом (це коли логіка десь через вебсервіси приходить). Сам заміряв на власній шкурі, коли треба було створити рішення власне від обіду до ще перед закінченням робочого дня. :-) І поки-що виглядає на те, що ніодин мені відомий toolkit не може забезпечити такого-ж комфорту, окрім .Net від M$, незалежно які-б там «руки» не були й звідки-б не росли (і взагалі, оте кукурікання юних молодиків-всезнайок можна просто поскіпати). Навіть Python/QT зв'язка не в стані, бо наваяти GUI є абсолютно одинаково по часу що в QT Designer, що в NetBeans (при тому, що компоненти стандартні, нові не пишуться, а ті що є не змінюються). Зате от цікавощі потім появляються при самому wiring code... Звісно, Python краще ніж гола Java в сенсі швидкописання. Але перевага Jython в тому, що можна потім повільну частину записати на Java і викликати клас із Python (Jython), що є просто cool. Я також пробував те саме Python/QT/C++ — скажу що поки нічо не горить, то прикольно. Але як горить, як є напруга, як мало часу, то це ще й біда. Крім того, Java розширяється...

Одним словом, незнаю, може Ви плутаєте з SWT або AWT, ну то вже інша важка справа. Та-й до Java 1.4 то все було повне фуфло. Але після 1.5 світ Java справді дуже змінився. На дворі скоро Java 1.7, єслі что. :-) Але що поганого у Swing — так і не зрозумів. Хіба що тільки то, що ви його не знаєте. :-)

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #17 : 2008-08-18 21:05:33 »
9
наваяти GUI є абсолютно одинаково по часу що в QT Designer, що в NetBeans
...що в SunSoft Workshop, що в glade... ну а найприємніше в tk.  До чого тут це? Ви б ще лазарус приплели.

Звісно, Python краще ніж гола Java в сенсі швидкописання. Але перевага Jython в тому, що можна потім повільну частину записати на Java і викликати клас із Python (Jython), що є просто cool.
Економія дуже сумнівна, але це вже інша тема. А от відзначити запропонований вами "стиль" варто. Коротко: за таке треба відривати руки без права переписки. Нагадує студентський пересінедоплюс. Мені колись подібні "письмена" на голову вивалили, хтось такий самий розумний писав. Якщо не вистачає часу, треба звільняти PM-а, а не генерити бидлокод із зоопарком підходів.

Одним словом, незнаю, може Ви плутаєте з SWT або AWT, ну то вже інша важка справа. Та-й до Java 1.4 то все було повне фуфло. Але після 1.5 світ Java справді дуже змінився. На дворі скоро Java 1.7, єслі что. :-) Але що поганого у Swing — так і не зрозумів. Хіба що тільки то, що ви його не знаєте. :-)
Дядьку, зробіть послугу, вийміть голову з піску і роззирніться навколо. Я не казав, що жаба зі свінгом це погано. Я мав на увазі, що це неприйнятне рішення для даної задачі. Причина одна: співвідношення перформансу до часу розробки. Швидкі програми на жабі, звісно, можна писати - як і всюди. Тільки це, скажімо так, вимагає тверезої голови і чистих рук. Жаба - це не інструмент для піонерів, хоч вони її і люблять (це я більше в бік jython...). Накидати ж пімп, абияк наваяти логіку і тихо радіти наваленій купі справді і швидко, і нескладно. Тільки от потім замовники дивуються, "як тим хлопцям вдалось підняти performance у 22 рази???"

І ну один маленький релігійний нюанс... не люблю зоопарку з бібліотек віджетів. Мені чотирьох більш ніж достатньо.
« Змінено: 2008-08-19 07:58:04 від Praporshic »