Вирішив написати переглядач XML документів Word пакета MS Office.
Вперед і з піснею. Почніть зі специфікації, там трошки більше 6000 сторінок. Коли прочитаєте, відсилайте резюме в Microsoft - відірвуть з руками. Будете першим їх співробітником, що осилив цей документ.
Коли прочитаєте, відсилайте резюме в Microsoft - відірвуть з руками. Будете першим їх співробітником, що осилив цей документ.
Мене цікавить формат xml Office 2003.
Привіт усім! Вирішив написати переглядач XML документів Word пакета MS Office.
А на якого чорта воно треба?
А на якого чорта воно треба? Всеодно ніколи не вийде як потрібно, бо на це треба буде вбити не один рік. А ще один WvWare писати — глухий кут...
Шукайте спеку (http://rep.oio.dk/Microsoft.com/officeschemas/welcome.htm - не воно?). Або розбирайтесь самі.
Постало завдання написати менеджер шаблонів щось на подобі цього http://sksoft-gr.narod.ru/soft10.htm. Тільки написати його під лінукс на Gtk2.0 і удосконалити.
Потрібно зробити в програмі простенький переглядач шаблонів, шаблони в форматі xml. В програмі я xml конвертую в html і відображаю у вікні перегляду, зіткнувся з проблемою відображення малюнків (незнаю який формат).
Я-б вже ото писав або на Python або на Java, щоби пускати можна було й на інших OS. А мучитись на С та ще-й з GTK та ще-й під тільки лінукс... ну його в пень.
Шаблони самі для чого? Для репортів?
python-gtk ще ніхто не відміняв...
XSL немає.
Вибрав формат xml Office 2003 тому що його вміє відкривати OpenOffice. Правда сьогодні помітив, що він не вміє читати колір тексту, хоча записуваи вміє, тай ще багато глюків при записі в цей формат Writer-ом від OpenOffice.
Тому незнаю чи закрити на це очі і добити до кінця із цим форматом, чи шукати інший формат, використовувати формат rtf чогось нехочеться.
Цитата: prapor від 2008-08-16 20:31:16python-gtk ще ніхто не відміняв...Не відміняв, але GTK... воно все якесь криве й недороблене по зрівнянню з іншими. Python/QT дуже гарне, але саме QT поки поставиш на вінді або солярі для Python, то вабщє здурієш.