Там є, зокрема, по ViM
Ще в мене вдома є книга універсального ІТ-автора Глушакова (видавництво Фоліо). Попри те, що цей аффтар пише про все, що рухається відноситься до ІТ, не можу сказати нічого поганого про дану книгу - написано зрозуміло і без анекдотів та розповідей із життя "вашого покірного слуги".
#include <iostream>using namespace std;int main(){int x;cout << "боїшся шошів? (0=tak, 1=ni)\n";cin >> x;if (x == 0){ cout << "розумно.\n"; return 0;}else{ if (x == 1) { cout << "ти дурень або сам шош!\n"; return 0; } else { cout << "ти дурень!\n"; return 0; }return 0;}return 0;}
Цитата: nickat від 2009-09-08 13:16:46Не сперечаюсь, але знаю багато гарних програмістів, які не знають С++...
Не сперечаюсь, але знаю багато гарних програмістів, які не знають С++...
Порекомендуйте програму для роботи з Firebird в Linux. Спробував FlameRobin, але він не показує вміст таблиць і не дозволяє його змінювати. Потрібно щось більш функціональне. Чув, що IBexpert запускають під Wine, але хотілося б обійтися без Wine.
Бажаю успіхів у вивченні програмування!
xmonad
Цитата: DrIgor від 2009-09-12 11:09:25Порекомендуйте програму для роботи з Firebird в Linux. Спробував FlameRobin, але він не показує вміст таблиць і не дозволяє його змінювати. Потрібно щось більш функціональне. Чув, що IBexpert запускають під Wine, але хотілося б обійтися без Wine.RazorSQL?
Воно в мене не запустилося.
По чому це видно?
на рахунок швидкості: http://tilarids.blogspot.com/2009/07/python.html