Колись пробував цілу купу різних програм (GraphDigitizer, Gr2Digit, Graphula). Здається, серед них найкраще показала себе GraphDigitizer.Якщо б мені доручили скласти список вимог, він би був десь таким:1. Автоматично поворот на кут, який дає вертикальні-горизонтальні лінії сітки або осей координат.2. Можливість визначення масштабів (логарифмічні або лінійні) та меж значень на осях.3. Можливість визначення потрібних точок вручну.4. Можливість визначення кроку розбиття для автоматичного встановлення точок на графіку.5. Експорт таблиці у CSV.Більше мені, власне, нічого не потрібно.
Не зовсім зрозумів, що ви хотіли сказати в пункті 1). Вісі задаються трьома точками, тобто кут повороту координатної системи буде врахований.
А навіщо трьома? Графіки у косокутніх системах координат?
Не втримався, дописав, ще парочку корисних і красивих фішок. Все тепер чекаю поки відео конвертується у потрібний формат.
Цитата: Ubuntu_Linux від 2010-05-20 00:26:51Не втримався, дописав, ще парочку корисних і красивих фішок. Все тепер чекаю поки відео конвертується у потрібний формат. Дивна річ, відео не хоче конвертуватися(розмазується по всьому екрані), напевно глюк нової убунти, так як на старій все працювало.Ладно, відео буде пізніше, а зараз тримайте саму програму http://fileshare.in.ua/3411306(потрібно просто запустити з папки)
Чому ж вам так страшно? Я все чесно зробив і ніяких вірусів там немає.
Цитата: Ubuntu_Linux від 2010-05-20 18:15:05Чому ж вам так страшно? Я все чесно зробив і ніяких вірусів там немає. а) Файл 32-бітової архітектури може не працювати у 64-бітових системах, не кажучи вже про архітектури, відмінні від Intel/AMD.б) Ви навіть не обробили файл strip, що зменшило б його розміри у 10 разів.в) Launchpad обробив би ваш код і зробив би з нього всі потрібні пакунки, сумісні з різними версіями Ubuntu.г) На вашій стороні б виступила пропагандистська машина Canonical.