Автор Гілка: Easy Google Translate v.1.1  (Прочитано 2224 раз)

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
Easy Google Translate v.1.1
« : 2010-08-19 00:48:52 »

Програму писав особисто для себе, так як часто користуюся послугами перекладу (як напевно і кожен юзер), тож я й вирішив її написати.
суть:
Вставляєш або пишеш текст у верхнє поле  , вибравши відповідну мову оригіналу  та мову перекладу і програма передає дані гуглу , який повертає відповідний  переклад.
Є індикатор процесу та лічильник трафіку.
Можна перекласти текст прямо з буферу обміну і автоматично вставити назад ,в буфер , переклад.
Доступно 4 мови якими я найчастіше користуюся : українська , російська, англійська, німецька.
Доступний список мов можна легко сконфігурувати  під себе (вставити чи видалити відповідні іконки прапорців в папці "Language")
Та багато іншого...

Дякую за увагу! ;)

:)На даний момент готова робоча версія програми, але я  її інтенсивно не тестував!

« Змінено: 2010-08-19 16:54:02 від Ubuntu_Linux »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Easy Google Translate v.1.1
« Відповідей #1 : 2010-08-19 01:39:58 »
1. Встановлюємо Google Translate як пошуковий рушій у Firefox. (Щоправда, не вдалося знайти як обрати український переклад - у списку лише російська) - при виділенні будь якого тексту поруч з'являється кнопочка, що пропонує перекласти.
2. Ставимо додаток FoxLingo, там обираємо мови із широкого вибору + вибір сайтів, через які йтиме переклад + набір допоміжних можливостей. ctrl + ПКМ - отримуємо віконце з перекладом. Зручно, як на мене.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
« Відповідей #2 : 2010-08-19 16:40:57 »
Хто підкаже як прикрутити до моєї проги словник , щоб можна було перевіряти правопис. Основними мовами для мене є укр. , рос., англ., нім..

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #3 : 2010-08-19 17:15:40 »
Хто підкаже як прикрутити до моєї проги словник , щоб можна було перевіряти правопис. Основними мовами для мене є укр. , рос., англ., нім..
hunspell або enchant
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
« Відповідей #4 : 2010-08-19 19:42:58 »
А як саме примусити працювати?