Автор Гілка: Курси програмування Linux  (Прочитано 2531 раз)

Відсутній proxy-man

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
Хто має інформацію стосовно сабжу? Цікавлять напрямки С\С++ під Linux

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
Re: Курси програмування Linux
« Відповідей #1 : 2010-08-31 21:45:52 »
з використанням ядра?

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #2 : 2010-09-01 08:17:39 »
Може візьмете книжки з інтернетів та й самі розберетесь? Чи вам треба якійсь папірець про проходження курсів?
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній proxy-man

• Новачок
  • *
« Відповідей #3 : 2010-09-01 19:22:11 »
Може візьмете книжки з інтернетів та й самі розберетесь? Чи вам треба якійсь папірець про проходження курсів?
Друже, хіба їде річ про "папірець"? Сдається, про "папірці" я не згадував.
Про книжки - може бути, що з "книжками з інтернетів", також усе гаразд. Читали, та читаємо. Річ у тому, що учбовий курс допоможе систематизувати індивідуальні знання (при умові, що тренер має необхідний рівень знань та досвід). Також, особисто для себе, завжди є можливість "закреслити білі плями".
Від себе: я приймав участь у де яких профільних IT-тренінгах (розробка та адміністрування) і вони завжди були для мене корисними.

Відсутній proxy-man

• Новачок
  • *
« Відповідей #4 : 2010-09-01 19:26:13 »
з використанням ядра?
Для себе особисто, було би непогано відвідати навіть дев-тренінг с розробки в "юзерланді". А до кернела ще треба топати ї топати.
Деякі варіанти с курсами пропоноють в Москві та СпБ. У Москві є декілька непоганих учбових вендорів: "Ауріга" та УЦ при МГУ ім. Баумана. СпБ - це УЦ при СпБ-шному політех. На наших просторах, нічого такого ще не знайшов :(. Мабуть і не знайду.