Автор Гілка: ich liebe Musik.  (Прочитано 2704 раз)

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
ich liebe Musik.
« : 2010-09-24 14:26:01 »
Захотілося мені написати власний mp3 плеєр, так як Amorok на гномі постійно ,по не зрозумілим причинам,  глючив. А мені потрібно було всього лиш відтворювати музику з папки на HDD. До того ж Amorok не не хотів розуміти кириличних символів деяких  музичних файлів, що для мене було критично, так як він не хотів їх відтворювати. Тому й було вирішено написати власний плеєр! Ну, точніше сказати  графічну оболонку до плеєра, в якості двигуна було взято консольний mpg123 відтворювач.
Я не хотів нагромаджувати простеньку програму якимось важкими функціями, а зробив його мінімалістичним, щоб просто слухати музику та насолоджуватися. Врезультаті отримав досить гарний та легенький(для ОС) mp3 плеєр з відкритим кодом, який без перешкод працює на гномі.
Детальніше...

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: ich liebe Musik.
« Відповідей #1 : 2010-09-24 18:10:09 »
Джерельний код програми не тягнеться чомусь з того глюкавого сайту. Закиньте його сюди, будь ласка.
[Fedora Linux]

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
« Відповідей #2 : 2010-09-24 18:37:32 »
Джерельний код програми не тягнеться чомусь з того глюкавого сайту. Закиньте його сюди, будь ласка.
Увага, тут файл прикріплюється статично і я не буду мати змогу його змінити, оновлення програми шукайте на сторінці програми.

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
« Відповідей #3 : 2010-09-25 17:06:03 »
По перше Patch - це латка, а шлях - це Path.

По друге є ж totem. Чи ви через звичку до віндовс вважаєте тотем чимось на кшталт Windows Media Player?

До того ж те що ви написали - це не плеєр а графічна оболонка для mpg123, Причому яка крутить тільки mp3, а .ogg, .flac і таке інше навіть не знає.
Крім того є juice - той навіть qt не потребує для роботи, оскільки являє собою консольний фронтенд для mpg123
0_o

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #4 : 2010-09-25 21:53:43 »
По перше Patch - це латка, а шлях - це Path.

По друге є ж totem. Чи ви через звичку до віндовс вважаєте тотем чимось на кшталт Windows Media Player?

До того ж те що ви написали - це не плеєр а графічна оболонка для mpg123, Причому яка крутить тільки mp3, а .ogg, .flac і таке інше навіть не знає.
Крім того є juice - той навіть qt не потребує для роботи, оскільки являє собою консольний фронтенд для mpg123

Ви помилилися розділом. :-)
[Fedora Linux]

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
« Відповідей #5 : 2010-09-26 01:19:58 »
Ви помилилися розділом. :-)

Ну наскільки я розумію це тред з відгуками щодо програми описаної топікстартером? :) Може я щось плутаю
« Змінено: 2010-09-26 01:20:46 від fooser »
0_o

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #6 : 2010-09-26 10:19:18 »
Я не помітив ніяких зауважень щодо коду програми. :-)
Програма написана "під себе", без наворотів, відповідно код простий і зрозумілий, що для мене є великим плюсом, так як я майже не писав на Cі++/Куте.

Мій тренен по танцям написав собі для занять менеджер музики на Дельфі, спеціально для танцюристів. Він страшний як атомна війна але усі ним користуються так як він має такі потрібні речі як:
  * керування темпом музики  (швидкістю програвання музики без зміну тембру — ця фіча є в mplayer/vlc) ;
  * вся музика може бути відсортована по типу танцю;
  * призупинити музику зажди можна великою білою клавішою :-) .

Я хочу зробити подібну програму для Лінукса, але ще не вирішив як саме. :-/
[Fedora Linux]

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
« Відповідей #7 : 2010-09-29 00:03:01 »
Я ж сказав, що це  фактично не плеэр а графічна оболонка до mpg123!
До того ж вийшло просто, зручно й наглядно. А те що він не читає нічого крім мп3 не велика біда, так як  можна дописати одну-дві строчки коду і все буде читатися без проблем! :P
А оскільки він легенький то без перешкод відтворить папку в якій 200-500 пісень.(на відміну від Amorok) Тому б я рекомендував, цей пристрій для власників нетбуків.
P.S. В мене гном, як я вже казав.