Автор Гілка: Обробка зображень  (Прочитано 2082 раз)

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
Обробка зображень
« : 2010-09-29 19:24:18 »
Попросили мене написати програму для найнеобхідніших в 90%  операцій над зображеннями (конвертація, ресайз, обрізка). В принцепі не бачу перешкод для реалізації цього проекту. Але єдине, не зовсім прозоро бачу графічний інтерфейс, щось не можу його зробити наглядним. Можливо хтось підскаже-посовітує концепт.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Обробка зображень
« Відповідей #1 : 2010-09-29 19:59:08 »
Я (мало не щодня) бачу це так:
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2010-09-29 20:03:26 »
imagemagick
gwenview

не впевнений, що варто писати велосипед. Хіба що якусь обгортку до imagemagick, бо gwenview трохи спаскудили в останніх версіях.

Іще є ось така штука: http://www.linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1264702238
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
« Відповідей #3 : 2010-09-29 20:29:23 »
Дякую глянув. Новий велосипед можна побудувати в тому випадку, якщо заміна колиса займе більше часу. :-X
Насправді графічна оболонка або власне програма  немає різниці, так як то діло техніки і вирішується за 5 хв.
Потрібно було б сказати, що програма буде для того щоб обробляти зображення перед викладенням на форум. ::)
А ще крім цього, є задумка обєднати й доповнити цей проект із відео та покласти його як софт для  камери SONY bloggy (кешенькова HD камера) яка вдасне в мене є і яку я дуже люблю. (щоб софт кросплатформенно працював).
В подальшому софт буде викладатися на сторінці http://madeinlinux.ru.gg/SONYBLOGGY.htm
« Змінено: 2010-09-29 20:33:07 від Ubuntu_Linux »