мені треба виконати завдання для універу. вбить пару команд і оттрасить їх. Фіксуючи значення регістрів. Це завдання на юзання дебагера. Тут ще такий момент - дебагер має підтримувати введення команд вручну. Яу debug віндузовий, горіти йому в пеклі.
Треба вбити конкретно визначений код. Повинна бути можливість безпосередньо записати в комірку пам’яті команду або код шістнадцятковий. Вібозразити пам’ять у вигляді коду на асемблері або шістнадцяткового і програсить програму.
Я вбив код. nasm -f aout його. ld його. Потім, отой, самий gdb його. А воно мені пише, що немає дебугерських символів. І не дебажить його. Я збожеволію з ним.
Я вбив код. nasm -f aout його. ld його. Потім, отой, самий gdb його. А воно мені пише, що немає дебугерських символів. І не дебажить його. Я збожеволію з ним....мені треба виконати завдання для універу. вбить пару команд і оттрасить їх. Фіксуючи значення регістрів. Це завдання на юзання дебагера
А як зневаджувати в асемблерному режимі? Мануал підкиньте.Дійсно незручно. Треба в віндовс робити.